Audi Fabrieksoccasions > Occasions > Audi Nederland
Audi Fabrieksoccasions

Audi Fabrieksoccasions

Audi Fabrieksoccasions

Audi Selectie :plus biedt een uniek aanbod van in Duitsland geregistreerde Audi’s.

Met Audi Fabrieksoccasions koopt u bij de officiële Nederlandse Audi-dealer naar keuze de door u gewenste occasion van de fabriek in Duitsland.

Audi Selectie :plus biedt een exclusief aanbod van in Duitsland geregistreerde Audi Fabrieksoccasions. De kans dat u hier de Audi vindt die u nergens in Nederland kunt vinden is groot. Alle via Audi Nederland geïmporteerde auto's behoren tot het exclusieve Audi Selectie :plus label. Dit betekent dat de auto’s aan strenge eisen voldoen en worden geleverd met uitgebreide garantie.

De Fabrieksoccasions zijn afkomstig van de Audi AG-fabriek in Duitsland, waardoor de kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn. Bovendien worden de auto's grondig geïnspecteerd voordat ze worden geïmporteerd en aangeboden met het Audi Selectie :plus label.

Het importtraject van de auto wordt volledig verzorgd door de door u gekozen Nederlandse Audi-dealer. Dit betekent dat u wordt ontzorgd gedurende het gehele proces, van transport en goedkeuring bij de RDW tot en met het rijklaarmaken en de aflevering.

Met Audi Fabrieksoccasions bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige en unieke Audi occasion uit Duitsland. Deze voldoet bovendien aan de strenge eisen van het Audi Selectie :plus label. Daarnaast wordt u ontzorgd van het gehele importproces door de Nederlandse Audi-dealer naar keuze.

Veelgestelde vragen

Wat betekent consumentenadviesprijs?
De getoonde prijs is de consumentenadviesprijs incl. btw, bpm, garantie, rijklaarmaakkosten en leges. De aankoopprijs stemt u af met de Nederlandse Audi-dealer naar keuze. Zie verder de Algemene Verkoopinformatie Occasions.
Waarom staan er computer gegenereerde afbeeldingen bij de advertenties?
De afbeelding is een automatisch gegenereerd beeld van de werkelijke auto. De Audi AG-fabriek uit Duitsland levert enkel configuratiebeelden aan voor de getoonde advertenties.
Is het mogelijk om mijn huidige auto in te ruilen bij de aanschaf van een Audi Fabrieksoccasion?
Zeker. Afspraken over inruil kunnen worden besproken met de dealer naar keuze.
Heb ik de auto gekocht als ik een reservering aanvraag?
Nee. Wanneer u een reserveringsaanvraag doet, neemt de dealer zo spoedig mogelijk contact met u op. In overleg met u, zal de dealer de auto reserveren. Terwijl de auto gereserveerd is, kunt u samen de koopovereenkomst opstellen. De dealer zal vervolgens de auto bestellen en het importproces tot en met aflevering verzorgen.
Wat is Audi Selectie :plus?
Via de volgende link vindt u meer informatie over het Audi Selectie :plus label
Audi Selectie :plus
Welke garantietermijn zit er op de auto?
Met uitgebreide garantie bent u verzekerd van een Audi in topconditie. Audi’s hebben vanaf de eerste registratiedatum een standaard garantietermijn van 24 maanden. De modellen van Audi Fabrieksoccasions hebben een verlengde garantietermijn van 36 maanden met een kilometerbeperking van 100.000 kilometer ná de standaard garantietermijn.
Met wie sluit ik de koopovereenkomst?
U sluit de koopovereenkomst met de Nederlandse Audi-dealer naar keuze. De officiële merkdealer importeert de door u gewenste Audi van de Audi AG-fabriek in Duitsland.
Binnen hoeveel weken na aanschaf kan ik de levering van mijn Audi verwachten?
Wij streven naar een leveringstermijn van zes weken nadat de koopovereenkomst is gesloten.
Wat is het voordeel van Audi Fabrieksoccasions vergeleken met andere importaanbieders?
Audi Fabrieksoccasions biedt vele voordelen ten opzichte van andere importaanbieders. Een van de belangrijkste voordelen is dat de auto's geïmporteerd worden met het Audi Selectie :plus label. Dit betekent dat de auto's voldoen aan strenge eisen op het gebied van onderhoud en garantie, en dat u verzekerd bent van een occasion in topconditie. Bovendien worden de auto's aangeschaft via de officiële Nederlandse Audi dealer, wat staat voor een betrouwbare aankoop. Een ander groot voordeel is dat de auto's afkomstig zijn van de Audi AG-fabriek in Duitsland. Deze Fabrieksoccasions zijn bijvoorbeeld ingezet als zaakwagen of persdemo. Kortom, Audi Fabrieksoccasions biedt een uniek en kwalitatief hoogwaardig aanbod van Audi occasions die u nergens anders zult vinden.
Hoe ziet het importproces voor de dealer eruit?
Audi verzorgt het gehele importtraject voor u. Van de voertuigkeuring in Duitsland, tot aan de bpm-aangifte bij de Belastingdienst in Nederland. De dealer bestelt de auto in Duitsland, verzorgt het transport en registreert de auto bij de RDW. U tekent het koopcontract met de Nederlandse Audi-dealer waardoor u alle zekerheden van een Audi Selectie :plus occasion heeft.