Q8 e-tron > Q8 e-tron > Audi Nederland
Audi Q8 e-tron

Q8 e-tron

Rijk uitgeruste editions vanaf € 78.355{ft_nemo-fn_price_detail}

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0  g/km (WLTP)

Gemiddeld verbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 24,4–20,1 kWh/100 km (WLTP)

Vermogen tot

300 (408)

kW/pk

Full operational lease v.a.

1.035 *

€ p.m.

Op basis van 60 maanden
en 10.000 km per jaar

Consumentenadviesprijs v.a.

78.355*

Tijdelijk twee extra aantrekkelijke editions.

Audi Q8 e-tron editions

De Audi Q8 e-tron quattro Advanced edition en Q8 e-tron quattro S edition zijn zeer rijk uitgerust. De Advanced edition rijdt u vanaf € 78.355 en de S edition vanaf € 82.455*.

Opladen van 10 naar 80%

31

min

Met max. laadvermogen* van 170 kW

WLTP-actieradius

578*

km

Netto accucapaciteit

106

kWh

Q8 e-tron

€ 82.150,01*

Gemiddeld verbruik*: 23,1 kWh/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie*: 0 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren

Max. vermogen

300

kW

Acceleratie 0-100 km/h

5,6

s

Max. koppel

664

Nm

Audi Q8 e-tron

Elektrisch. En boordevol prachtige details

De Audi e-tron was de eerste volledig elektrische Audi. Nu is het tijd om de naam van dit model in lijn te brengen met de rest van het Audi-gamma. We verwelkomen de Audi Q8 e-tron.

Aantrekkelijk en elektrisch

De Audi Q8 e-tron is herkenbaar aan zijn nieuwe uitstraling en een specifieke signatuur van de dagrijverlichting. Een uiterlijk dat perfect matcht met zijn moderne techniek. De quattro-designtaal met nadrukkelijk aanwezige schouderlijn komt goed tot zijn recht in de carrosseriekleur Chronosgrijs metallic.

Aantrekkelijk interieurdesign

Deze volledig elektrische SUV blinkt uit door zijn ruime en hoogwaardig afgewerkte interieur met fraaie materialen en de modernste digitale functies.

Oog voor detail. Bewonder het interieur van de Audi Q8 e-tron: Audi Sport rode stiksels, met leder Valcona beklede optionele sportstoelen voorin met S-logo’s en de optionele decoratielijsten carbon Quadrat structuur.

Opladen Audi Q8 e-tron

Snelladen Audi Q8 e-tron

Snellere laadstops. Opladen bij snelladers kan nu met maximaal 170 kW (Audi Q8 55 e-tron quattro). Het navigatiesysteem neemt laadstops automatisch mee in de routeplanning. Zo benut u het hoge laadvermogen* effectief.

Actie! Radius

De accu van de Audi Q8 55 e-tron quattro heeft een bruikbare capaciteit van 106 kWh, wat een actieradius oplevert van maximaal 578 kilometer. Die kunt u optimaal benutten, bijvoorbeeld door in MMI de range-stand* te selecteren als het laadniveau erg laag is.

Close-up MMI-scherm Audi Q8 e-tron

Afgebeeld is de Audi Q8 Sportback e-tron.

Bereken uw actieradius

Kies eerst uw favoriete Audi model en gewenste motor. Aan de hand van waar u gewoonlijk rijdt, snelheid, buitentemperatuur en belading van uw voertuig krijgt u een goede indicatie van uw actieradius.

Gemak dient de mens

De Audi Q8 e-tron is op heel veel plekken op te laden. Met Plug & Charge* is dat helemaal gemakkelijk. Dankzij de grotere accucapaciteit en de veelomvattende oplaadmogelijkheden zijn lange afstanden door Europa geen probleem.

Thuis opladen Audi Q8 e-tron

Thuis opladen. Thuis opladen kan met de e-tron laadsystemen Compact* en Connect*. Voor optimaal gebruiksgemak kunt u een thuislader aan de muur laten monteren.

Stream met Apple Music

Geniet met Apple Music* van de ultieme muziekervaring in uw auto. Stream naadloos en reclamevrij meer dan 100 miljoen liedjes, rechtstreeks vanaf het infotainmentscherm. Vind al uw favoriete muziek en ontdek nieuwe titels en artiesten. Stem af op drie internationale live radiozenders, gepresenteerd door bekende namen die de hits van nu, klassiekers en country draaien. Verder heeft u direct toegang tot uw eigen muziekbibliotheek waarin u eenvoudig zoekt op artiest, nummer, album of afspeellijst.

Close-up MMI-scherm Audi Q8 e-tron

Afgebeeld is de Audi SQ8 Sportback e-tron.

Digitale diensten

Maak kennis met de digitale wereld van mobiliteit. Voorbeelden zijn alle Audi connect-toepassingen, zoals de altijd actuele online-verkeersinformatie. Via Functions on Demand gebruikt u flexibel extra autofuncties. Met de myAudi-app bent u altijd op de hoogte van het reilen en zeilen van uw Audi.

MMI-scherm Audi Q8 e-tron

Infotainment en reisadvies. Via MMI heeft u toegang tot Audi connect. Daartoe behoren ook speciale e-tron-toepassingen zoals de e-tron-routeplanner, die de beste route inclusief laadstops berekent. U heeft onderweg altijd toegang tot alle belangrijke informatie en instellingen voor uw reis.

Audi exclusive

Maak uw Audi Q8 e-tron nog indrukwekkender. Combineer diverse opties om een indruk te krijgen van de mogelijkheden met Audi exclusive. Voor een nog betere schermbeleving klikt u op de 3D-knop.

Audi Q8 e-tron

Gemiddelde CO₂-emissie*: 0  g/km (WLTP)

Verander de basiskleur van het interieur
Verander de contrastkleur van het interieur
Verander de kleur van de stiknaden
Lakkleur veranderen

Audi sportpakket voor uw Audi Q8 e-tron

Kleine aanpassingen. Groots effect. Maak een statement met het Audi Sport pack: vijf zwarte accessoires zoals een 22 inch lichtmetalen zomerset, e-tron instapverlichting en tal van zwarte details die het sportieve karakter van uw e-tron extra benadrukken.

  • 22 inch zwarte lichtmetalen zomerset in de stijl 10
  • Dynamische naafkappen met Audi logo
  • e-tron instapverlichting
  • Zwarte Audi ringen voor én achter
  • Ventieldoppen met Audi logo

Tijdelijk zeer aantrekkelijk met een pakketprijs van € 2.995.

Zo veelzijdig als het leven zelf

Met Audi Originele Accessoires wordt uw auto een echte alleskunner. Er zijn technische extra’s en visuele upgrades. Daarmee past uw auto altijd bij uw wensen.

Audi Q8 e-tron met dakkoffer

Neem bagage stijlvol en veilig mee. In de dakkoffer passen ski’s, snowboards en bagage. De dakdragers zijn ook geschikt voor andere dakaccessoires. Daytonagrijze bestickering met Audi-logo zorgt voor een sportieve uitstraling. Ook de mat zwarte en glansgedraaide* 21 inch velgen trekken de aandacht. Ze zijn van het type 10-spaak Lamina.

Voor een duurzamere toekomst

Audi denkt aan de toekomst en daarom gaan we bewust met grondstoffen om, produceren we auto’s zonder het milieu onnodig te belasten en leveren we nieuwe auto’s CO2-neutraal af. Wij gebruiken bijvoorbeeld groene stroom die is opgewekt met zonnepanelen op de fabrieksdaken om de hallen te verwarmen en accu’s te produceren.

De productie van een nieuwe Audi
Audi Q8 e-tron

Jef Schuur | Audi x LPC 2023

Jef Schuur, een van de chefs aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers, deelt in deze video zijn visie over duurzaamheid. Texel biedt Jef Schuur de allermooiste ingrediënten voor zijn restaurant 'Bij Jef’. Bij dit sterrenrestaurant gaat Jef elke dag voor een stukje beter, gecombineerd met duurzaam omgaan met de wereld. Het samenbrengen van de juiste ingrediënten en service creëert een hoogwaardig eindproduct en betekenisvolle beleving; de verbinding tussen Audi en LPC.

Nederlandse fotoimpressie
Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
Audi-Q8-etron-02.jpg
Audi-Q8-etron-02.jpg

Prijslijst