A6 Limousine > A6 > Audi Nederland
Audi A6 Limousine

A6 Limousine

Ook beschikbaar als S edition Competition

Gemiddelde CO2-emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 180–160 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,9–7,0 l/100 km

Extra luxe, comfort en veiligheid

De vernieuwde A6-modellen leggen de lat op het gebied van luxe, comfort en veiligheid wederom hoger. Alle versies zijn voortaan standaard voorzien van een automatische airconditioning met vier klimaatzones, het Audi Sound System, elektrisch verstelbare, inklapbare, verwarmbare en automatisch dimmende buitenspiegels met geheugenfunctie, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel, verkeersbordherkenning en lane departure warning. Ook de Audi smartphone interface plus en de Audi phonebox Light zijn altijd inbegrepen.

Zijaanzicht Audi A6 Limousine

Design van een tijdloze schoonheid

De vernieuwde Audi A6 Limousine is voortaan te herkenbaar aan een nieuwe grille met honingraat design. Aan de achterzijde springt de nieuwe diffuser in het oog.

Advanced edition 40 TFSI

Vermogen tot

150 (204)

kW/pk

Full operational lease v.a.

983 *

€ p.m.

Op basis van 60 maanden
en 10.000 km per jaar

Consumentenadviesprijs v.a.

64.554*

A6 Limousine

€ 69.395,01*

Gemiddeld brandstofverbruik*: 7,3 l/100 km

Gemiddelde CO₂ emissie*: 166 g/km

Verander de lakkleur
Verander de velgen
Verder configureren

De Audi S edition Competition.

Indrukwekkend compleet

De S edition Competition is zeer sportief uitgerust en tijdelijk aantrekkelijk geprijsd. De S edition Competition bevat o.a.:

  • Lichtmetalen velgen 19" "5-dubbelspaak"-design Grafietgrijs
  • S line interieur en exterieur
  • Optiekpakket Zwart
  • Privacy glas
  • Ambiente lichtpakket Plus
  • Audi HD Matrix LED verlichting


Een helder statement. Vanuit elk perspectief

Aan de voorkant is het progressieve karakter van de A6 Limousine meteen zichtbaar. Kijk naar de Audi Singleframe met nieuwe structuur en naar de luchtinlaten in de voorbumper met Selenietzilveren sierelementen. De scherp getekende schouderlijn met de krachtige welvingen over de spatborden benadrukt de quattro-genen. De buitenspiegels zijn sportief op de portierranden geplaatst.

Achterkant Audi A6 Limousine

Stijlvol en elegant. De coupélijn van het dak loopt elegant over in een driedimensionaal gevormde achterzijde met karakteristieke chroomstrip in aluminiumkleur (afhankelijk van de uitvoering). Let ook op de nieuw ontworpen zwarte diffusor met Selenietzilveren accent.

Weldadig

Het ruim bemeten en stille interieur van de Audi A6 Limousine verwent u met diverse comfortfeatures en een naar eigen wens instelbare bediening.

Rijcomfort en stuurplezier

De standaard progressieve besturing draagt met zijn sportieve karakter bij aan de rijdynamiek. Voeg daar de optionele vierwielbesturing aan toe en uw Audi A6 is extra wendbaar. Voor het mooie en een goede rechtuitstabiliteit zijn tot wel 21 inch grote wielen leverbaar.

Geavanceerde rijhulpsystemen Audi A6 Limousine

ADAS. Kies uit een groot aanbod aan geavanceerde rijhulpsystemen, ook bekend als ADAS. In de optiepakketten Tour, City en Parking.

Een unieke auto dankzij Audi exclusive

Maak van uw Audi A6 Limousine een uniek exemplaar. Dit kan met de maatwerkopties van Audi exclusive. Kies uit bijzondere interieurpanelen, fraai leder en een gepersonaliseerde lakkleur. Alles volledig volgens uw wensen.

De Audi-appstore in uw Audi

Gebruik een selectie van populaire apps direct in MMI in uw auto. Bekende voorbeelden zijn Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haalt u nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.

Maak het persoonlijk

Kies favoriete foto’s en afbeeldingen als achtergrond in MMI. Selecteer een thema in de myAudi-app en het mooie is: met het lichtpakket plus met ambient lighting worden de lichtkleuren automatisch aangepast aan de afbeelding.

Audi thema's interieurverlichtingAudi thema's interieurverlichting

Opm.: Afgebeeld is de Audi A6 Avant. MMI-achtergrond: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

A6 Avant e-tron concept

De volledig elektrische A6 e-tron concept

De Audi A6-familie wordt volledig elektrisch. Hoe dat eruit kan zien, toont de nieuwe Audi A6 Avant e-tron concept. De volledig elektrische Audi A6 Avant e-tron concept is de nieuwe voorbode van de toekomstige, dan elektrisch aangedreven Audi A6-familie. Vergeleken met de Sportback-uitvoering Audi A6 e-tron concept uit 2021 legt het nu gepresenteerde concept, zoals de naam Avant al aangeeft, de nadruk meer op elegant praktisch gebruiksgemak.