RS 5 Sportback > A5 > Audi Nederland
Audi RS 5 Sportback

RS 5 Sportback

Audi RS 5 Sportback

Krachtige alleskunner

De Audi RS 5 Sportback is niet alleen sportief, maar ook praktisch en comfortabel. Performance is an attitude.

Vermogen

331

kW

(450 pk)

Acceleratie

3,9

s

0–100 km/h

Koppel

600

Nm

2.000 - 5.000 toeren

Controleerbare kracht

Snelle sprintjes trekken zonder doorslippende wielen. Mogelijk door de quattro permanente vierwielaandrijving met optioneel sportdifferentieel en de sportief afgestemde 8-traps tiptronic met snelle schakeltijden.

Audi RS 5 Sportback

Pure power. In de Audi RS 5 Sportback wordt ingehaald verkeer snel kleiner in de spiegels. Zijn 2.9 V6 TFSI-biturbomotor levert 331 kW/450 pk en 600 Newtonmeter. Daarmee sprint deze bolide in 3,9 seconden van 0 naar 100 km/h. De topsnelheid is begrensd op 250 km/h en optioneel op 280 km/h.

Bijzonder sportief

De Audi RS 5 Sportback bewijst zakelijk en privé snel zijn meerwaarde. Dat is nog eens sportief.

Poleposition

Een nog sportievere ambiance is te bereiken met het optionele RS-designpakket met rode stiksels. De zijkanten van de tunnelconsole zijn bekleed met alcantara*. De stoelen ondersteunen het lichaam uitmuntend, wat niet alleen fijn is in snelle links-rechtscombinaties, maar op de langere afstand ook bijdraagt aan het reiscomfort. Voor de informatievoorziening zijn er de Audi virtual cockpit met RS-graphics en het MMI-touchscreen.

Interieur RS 5 Sportback

Uw dagelijkse dosis sportiviteit

Leuk, die dedicated sportauto’s, maar heeft u weleens geprobeerd een racefiets of mountainbike achterin te leggen? Ski’s of snowboards mee te nemen? In de Audi RS 5 Sportback kan dat. Dankzij de grote achterklep, in delen neerklapbare achterbankleuningen en een vlakke laadvloer.

Functionality RS 5 Sportback

Prijslijst

Audi RS 5

Technische data