Audi connect > Audi Nederland

Ervaar de wereld met Audi connect

Audi connect verbindt u, uw auto, uw smartphone en de wereld met elkaar en vergemakkelijkt zo dagelijkse bezigheden. Ontdek de mogelijkheden en voordelen die uw Audi u te bieden heeft in de vorm van de vele Audi connect-toepassingen en het digitale ecosysteem van myAudi.

Ontdek Audi connect

Een goede verbinding met uw Audi en de rest van de wereld dankzij de veelzijdige digitale services en features van de Audi connect-pakketten. Onderweg naar de vakantiebestemming, de volgende werkafspraak of een weekenduitje – de Audi connect-diensten ondersteunen u in vrijwel elke fase van de reis- en routeplanning: voorafgaand, tijdens en na uw autoreis. Zo bereikt u comfortabel, efficiënt en veilig uw bestemming.

Maak dagelijkse bezigheden gemakkelijker met Audi's digitale services. Ontdek de voordelen van Audi connect.
Hoe Audi connect iedere dag van pas komt
Ervaar de Audi connect-functies en -services

Ga met de Audi e-tron op ontdekkingsreis

In de vorm van de Audi e-tron heeft Audi zijn eerste volledig elektrische SUV geïntroduceerd. Diverse assistentiesystemen en Audi connect-toepassingen zorgen voor efficiënt en zorgeloos autorijden. Met de nieuwe Audi connect e-tron routeplanner bepaalt u thuis met de myAudi-app op uw smartphone een route. Op basis van de nieuwste gegevens wordt in de berekening rekening gehouden met laadlocaties op de route. U heeft daardoor geen zorgen over de benodigde actieradius om uw bestemming te bereiken. Audi connect helpt bij de reisplanning en ondersteunt gedurende de reis.

Maak kennis met Audi connect in uw Audi e-tron
 • L1005485_v01_1277x718.jpg
  myAudi-app

  De myAudi-app vormt een brug tussen uw Audi en uw dagelijkse bezigheden en zorgt er met innovatieve Audi connect-functies en -services voor dat sommige dingen net even eenvoudiger gaan. Behalve persoonlijke features gebruiken zoals het per smartphone ver- en ontgrendelen van uw auto, kunt u op elk moment auto-informatie opvragen. Zo bent u altijd op de hoogte van de tankinhoud, actieradius, onderhoudsafspraken en veel meer.

  Meer informatie
 • screen_myaudi_563x317.jpg
  Snel van start op myAudi

  De myAudi-portal is het centrale zenuwstelsel voor Audi connect. Hier kunt u uw Audi connect-diensten configureren, managen en de instellingen bewerken. Registreer uzelf en uw auto’s op myAudi en regel uw Audi connect-services eenvoudig via myAudi of met de myAudi-app op uw smartphone. In het met een wachtwoord afgeschermde gedeelte zijn uw services te personaliseren en belangrijke autogegevens in te zien.

  Meld u nu aan