Uw Audi winterproof

Om er zeker van te zijn dat uw Audi u veilig de winter door brengt is de Audi wintercheck de ideale voorbereiding. Voor €19,95 wordt uw Audi op 39 essentiële onderdelen gecontroleerd. Banden, remmen, accu, verwarming en ruitenwissers worden allemaal grondig nagekeken. Ook worden de carrosserie, het onderstel en de verlichting gecontroleerd. Niets wordt over het hoofd gezien. Natuurlijk vult uw Audi-dealer indien noodzakelijk de vloeistoffen zoals olie, koel- en ruitensproeiervloeistof gratis bij.

Na de Audi Wintercheck weet u precies hoe uw auto er technisch voor staat en heeft u inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties. Zo laat u zich niet verrassen door de winter.

Wielen Service

We wisselen uw zomerbanden voor winterbanden, ook op uw huidige velg. Daarnaast wordt uw Audi gratis gewassen. Handig: uw zomerbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de winter weer voorbij is, haalt u ze gewoon weer op. Dat is wat wij Audi Wielen Service noemen.

 • Wisselen complete set voor € 39,-
  (Incl. opslag € 79,-)
 • Bandenwissel op velg voor € 89,-
  (Incl. opslag € 129,-)

Wintersets

Met Audi originele lichtmetalen wielensets speciaal ontworpen voor uw Audi geniet u ook in de winter van optimale performance.

Winterbanden

Altijd de juiste band! Banden zijn een essentieel onderdeel van uw Audi. Bij Audi kunt u terecht voor het monteren van uw winterbanden: banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kunt u met een goed gevoel en de juiste grip de weg op.

Navigatie update

Door wijzigingen in het wegennet en verkeerssituaties kunt u ondanks uw navigatiesysteem voor verrassingen komen te staan. Laat daarom uw navigatiesysteem tijdig updaten. Deze service is al mogelijk vanaf € 199,-. Combineert u de navigatie-update met een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud dan kost de navigatie update € 99,- inclusief montage.

 

Accessoires & Lifestyle

 • bagageruimteschaal.jpg
  Bagageruimteschalen

  Deze praktische en robuuste kofferbakmat beschermt uw auto tegen vuil en vocht. Het profiel van de schaal voorkomt dat de lading gaat schuiven. De kofferbakschaal is wasbaar, anti-slip en zuurbestendig. De opstaande randen voorkomen dat vloeistoffen uw interieur bevuilen.

  Nu voor € 89,-

  Bestel
 • skibox.jpg
  Bagageboxen

  Deze zilvergrijze dakkoffer is gestroomlijnd en uitgevoerd in met zwarte side blades en verchroomde Audi ringen. De koffer beschikt over een greep binnenin om de box gemakkelijk dicht te trekken en een eenvoudig snelmontagesyteem inclusief aandraaibegrenzing.

  Nu vanaf €399,-

  Bestel
 • bagagebox en dakdragers.jpg
  Basisdragers

  Gaat u op vakantie, een stukje fietsen, skiën, surfen of wilt u gewoon uw extra bagage makkelijk kunnen meenemen? Dan vormen dakdragers de beste oplossing. De dragers zijn eenvoudig te monteren en afsluitbaar. Controleer voor de maximale draaglast op het dak uw wagendocumentatie.

  Nu voor €249,-

  Bestel
 • sneeuwketting.jpg
  Sneeuwkettingen

  De Audi sneeuwkettingen in diamantpatroon zijn gemaakt van 12 mm dik roestvrij staal. Dit zorgt voor een betere grip op sneeuw en ijs. De sneeuwkettingen beschikken over een gepatenteerd zelfspansysteem, dat zorgt voor een eenvoudige en nauwkeurige spanning van de ketting.

  Vanaf €99,-

  Bestel
 • winterverzorgingset.jpg
  Winterverzorgingsset

  Laat het winterseizoen maar komen! Deze complete verzorgingsset zorgt dat u goed voorbereid bent. De set bevat antivries -70ºC (500 ml), ontdooier (500 ml), glasreiniger (50 ml), een anti-condens doek en 1 ijskrabber.


  Nu voor €14,95

  Bestel
 • Rubberen mattenset.jpg
  Rubberen mattenset

  De nauwsluitende rubberen matten beschermen de vloer tegen modderschoenen en dergelijke. Door de standaard bevestigingspunten liggen de matten vast op de vloer. De set is voorzien van anti-slip structuur, kan eenvoudig gereinigd worden en heeft een modelspecifiek opschrift.

  Nu voor €39,-

  Bestel
myAudi

myAudi

is dé plek om uw autogegevens te bekijken en te configureren.

 • Alle belangrijke service-informatie bij de hand
 • Gebruikershandleiding en wagendocumentatie van uw Audi 24/7
 • Audi connect diensten beheren
 • Bekijk instructievideo’s
 • Service aanbiedingen en technische campagnes
Online werkplaatsafspraak plannen

Online werkplaatsafspraak
plannen