1300x551_A_E-TRON_181014.jpg

Veelgestelde vragen

FAQ's pre-order Audi e-tron 50 quattro Launch editions

Welke voordelen geniet ik als ik een pre-order van de Audi e-tron 50 quattro plaats?
U behoort tot de eersten die door Audi wordt uitgenodigd om een Audi e-tron 50 quattro te bestellen. De pre-order geeft u straks voorrang bij het bestellen van de auto.

Omdat de effectieve aflevering van de bestelde Audi e-tron afhankelijk is van de productieplanning van Audi AG en van de door u gekozen configuratie, biedt deze pre-order geen enkel recht op voorrang bij levering.
Welke informatie is er beschikbaar over de Audi e-tron 50 quattro?
Op dit moment is er nog geen officiële typegoedkeuring (EG) beschikbaar. Alle informatie die we verstrekken over de Audi e-tron 50 quattro, kan afwijken van die van het toekomstige productiemodel. Zodra er meer informatie beschikbaar komt over het productiemodel zullen wij u hierover informeren.
Wanneer ontvang ik de specifieke modelgegevens?
Zodra er informatie beschikbaar komt over het productiemodel zullen wij u hierover informeren. Dankzij uw pre-order ontvangt u deze informatie als één van de eersten.
Hoe kan ik een pre-order plaatsen?
U kunt de pre-order op www.audi.nl plaatsen. Uw voorkeursdealer geeft u aan bij de registratie op audi.nl. De betreffende dealer neemt contact met u op om de pre-order definitief te maken. De pre-order voorwaarden voor de pre-order staan op www.audi.nl.
Download de pre-order voorwaarden (PDF)
Wordt mijn pre-order automatisch omgezet in een koopcontract?
Nee, uw pre-order wordt niet automatisch omgezet in een koopcontract. U behoort tot de eersten die door uw voorkeursdealer wordt uitgenodigd om een Audi e-tron 50 quattro te bestellen. De pre-order geeft u voorrang bij het bestellen van de auto.
Kan ik mijn pre-order veranderen in een pre-order voor een ander Audi model?
Nee. Uw pre-order is enkel geldig voor de Audi e-tron 50 quattro. In beginsel is de pre-order van uw Audi e-tron 50 quattro niet te wijzigen. Het is niet mogelijk een pre-order voor een ander model te maken. U kunt natuurlijk altijd wel een ander model bestellen bij uw dealer.
Kan ik mijn pre-order doorgeven aan een derde?
Uw pre-order is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
Kan ik mijn pre-order annuleren?
U kunt uw pre-order annuleren bij uw opgegeven voorkeursdealer.
Wanneer kan ik de Audi e-tron 50 quattro bestellen en een koopcontract afsluiten?
De door u opgegeven voorkeursdealer neemt contact met u op zodra de Audi e-tron 50 quattro besteld kan worden en om de koopovereenkomst definitief te maken.
Wanneer wordt mijn Audi e-tron 50 quattro geleverd?
De marktintroductie van de Audi e-tron 50 quattro staat gepland voor november 2019.
Ik heb een pre-order geplaatst, maar ik heb geen pre-orderbevestiging ontvangen. 

Wanneer mag ik deze verwachten?
U dient de bevestiging van uw pre-order binnen twee werkdagen te ontvangen op uw opgegeven e-mailadres. Indien dit niet het geval is, neem dan contact op met uw Audi dealer.
Is mijn pre-order bevestigd als ik de mail met de titel “Uw e-tron 50 quattro pre-order” van Audi Nederland heb ontvangen?
Nee, de door u aangegeven voorkeursdealer zal contact met u opnemen nadat u de pre-order op audi.nl heeft geplaatst. Om de pre-order definitief te maken dient u een handtekening te zetten onder het pre-order formulier bij uw voorkeursdealer. Nadat het pre-order formulier door u is ondertekend zal uw voorkeursdealer een productieplaats reserveren.