Bouwjaar en kilometerstand | Audi Selectie :plus occasions | Audi Nederland > Audi Selectie :plus occasions | Audi Nederland > Home > Audi Nederland

Audi Selectie :plus occasions

Selecteer bouwjaar en kilometerstand

Jaar eerste registratie
Kilometerstand

  • 563-317-teaser.jpg
    Voor elk wat wils

    Het aanbod tweedehands Audi modellen is erg groot. Wat te denken van bijvoorbeeld de compacte uitblinker Audi A1, maar ook de populaire Audi A3, de fraaie A4 of de grootsheid van de Audi Q7. De officiële Audi-dealer is de beste specials voor elke gebruikte Audi. Hij kent deze auto’s immers vanaf het moment dat ze nieuw de showroom uit reden. Of u nu op zoek bent naar een sportieve cabrio of een zuinige TDI, er is voor elk wat wils.

  • 563x317-selectie-plus.jpg
    Occasions om door vier ringen te halen

    Elke Audi Selectie: plus occasion verkeert in topconditie. De jong gebruikte Audi moet aan strenge selectiecriteria voldoen. Om te beginnen mag de Audi niet ouder zijn dan 6 jaar en met de Audi minder dan 160.000 kilometer gereden hebben. Een voorwaarde om toegelaten te worden tot Audi Selectie: plus is dat de auto altijd onderhouden is door de Audi dealer. De complete historie- en onderhoudsgegevens van de auto bekend en is de kilometerstand uiteraard altijd kloppend.