Over Audi Selectie :plus > modellen1 > Home > Audi Nederland

Over Audi Selectie :plus

Audi Selectie :plus
Onmiskenbaar Audi.

Audi Selectie :plus occasions onderscheiden zich op tal van punten.
Om te beginnen mag de Audi niet ouder zijn dan 6 jaar en moet de Audi minder dan 160.000 kilometer gereden hebben. Daarnaast kunt u rekenen op de volgende zekerheden:

:plus 130-puntencheck

Vertrouwen is goed, een 130-puntencheck is beter.

Voor een gebruikte Audi in topconditie zijn de Audi Selectie :plus dealers het beste adres. Zij hebben een grote voorraad jonge Audi-occasions in huis. Dankzij de 130-puntencheck weet u dat de auto’s in goede staat zijn. Elk detail en elke functie is nauwkeurig gecontroleerd en waar nodig met Audi Originele Onderdelen bijna in nieuwstaat gebracht.

Pas als een Audi een foutloze checklist heeft, is hij goed genoeg voor de Audi Selectie :plus. De 130-puntencheck is ondertekend door de occasionmanager en is zichtbaar in de auto.

:plus Autohistorie

De historie van uw Audi met Audi Selectie :plus is bekend bij uw Audi-dealer. Vaak omdat hij de auto zelf heeft geleverd, onderhouden en weer ingeruild.

Naast de afleveringsgegevens bevat de autohistorie ook de onderhoudsgegevens. De auto is volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Uw Audi-dealer controleert dat in de fabriekssystemen. Dit gebeurt aan de hand van het Digitaal Serviceplan en het Audi Serviceplan dat bij of in de auto aanwezig is.

De kilometerstand van een Audi Selectie :plus klopt. Een Audi Selectie :plus heeft altijd een aantoonbaar bewijs dat de kilometerstand juist is. Dit bewijs is afgegeven door de NAP (Stichting Nationale Autopas) te Den Haag.

:plus Financieren

Profiteer van een financiering op maat, afgestemd op uw wensen, keuzes en Audi.

Ga met een gerust hart op weg omdat ook de financiële kant met Audi Selectie :plus goed geregeld is. Uw Audi-dealer levert niet alleen een auto naar wens, maar informeert u ook over de mogelijkheden om deze te financieren.

Voor de particuliere rijder is er het Audi Privé Plan en voor de zakelijke rijder Audi Financial Lease. Twee doordachte betaalplannen met ieder vaste maandlasten, een vaste looptijd en een vaste scherpe rente.
Meer informatie

:plus Verzekeren

Het is altijd een prettig idee dat u goed verzekerd bent.

Elke auto die de showroom uitrijdt, moet natuurlijk worden verzekerd. U kiest bewust voor een Audi, dan kiest u toch ook bewust voor een Audi Car Plus Insurance. Een unieke autoverzekering speciaal afgestemd op uw Audi. Met uitstekende voorwaarden tegen een scherpe premie. U profiteert van de unieke aanschafwaarderegeling, waarbij gedurende 3 jaar de aanschafwaarde volledig wordt vergoed. Uw Audi Selectie :plus dealer heeft alle informatie in huis over de Audi Car Plus Insurance.

Met de Audi Car Insurance bieden wij u een alternatief voor de ‘allriskverzekering’ voor uw auto met een scherpere premie dan de uitgebreide Audi Car Plus Insurance.
Lees meer over Audi autoverzekeringen

:plus Garantie

Op een Audi Selectie :plus occasion zit 12 maanden garantie. Daardoor bent u verzekerd van eersteklas Audi-kwaliteit.

Met Audi Selectie :plus weet u waar u aan toe bent. Er zit een uitgebreide garantie van 12 maanden op elke Audi die onder dit programma valt. Als uw Audi nog fabrieksgarantie heeft, geeft Audi Car Plus Assurance u voor de periode erna extra zekerheid tegen onverwachte reparatiekosten
Ga voor meer informatie naar www.audifinancialservices.nl

:plus Omruilgarantie

Wij staan achter u, ook als u zich bedenkt en liever een andere wilt.

U denkt de ideale Audi gevonden te hebben, maar in de praktijk komt u erachter dat essentiële wensen onvervuld blijven. Het is dan een hele geruststelling dat u een Audi Selectie :plus occasion binnen veertien dagen en/of 1.000 kilometer, in dezelfde staat als bij levering, voor een gelijkwaardig exemplaar kunt omruilen. Tegen bijbetaling vertrekt u zelfs in een hoogwaardigere gebruikte auto. De Audi-dealer legt u graag uit wat de spelregels zijn.

:plus Mobiliteitsgarantie

Hulp bij pech. Een geruststellend idee.

Elke auto met Audi Selectie :plus heeft Audi Mobiliteitsgarantie. Hierdoor kan de reis bij onverhoopte pech weer snel worden voortgezet. De dichtstbijzijnde Audi-dealer of een professionele hulpverlener helpt, repareert ter plekke, biedt vervangend vervoer aan of zorgt voor een hotelovernachting. Deze garantie kan gelden voor het hele leven van uw Audi uit de Audi Selectie :plus. De enige voorwaarde is dat u alle onderhoud aan de auto volgens de fabrieksvoorschriften tijdig door de Audi-dealer laat uitvoeren en de geadviseerde reparaties laat verrichten.

:plus Inruil

Elk einde is een (bijna) nieuw begin.

Als u een Audi Selectie :plus occasion op het oog heeft, kunt u aanbieden om uw oude auto in te ruilen. De Audi-dealer zal de staat van de auto beoordelen en vervolgens een inruilvoorstel uitbrengen.

:plus Proefrit

Ontdek op de weg waarom u bij elkaar past.

U weet pas echt wat de juiste auto voor u is door erin te rijden. De Audi-dealer zal u dan ook met genoegen de sleutels overhandigen van de Audi Selectie :plus occasion van uw voorkeur, zodat u tijdens een proefrit kunt ontdekken waarom u bij elkaar past.
Audi Selectie :plus occasions 320x160_AGW_P_161022.jpg

Zoek in ons aanbod Audi occasions met het Audi Selectie :plus label.

130 punten check

Dankzij de 130 punten check weet u dat onze occasions in goede staat zijn.

Audi Selectie :plus dealers selectie-plus-dealer.jpg

Onze Audi dealers helpen u graag verder.