1300x551_virtuallysilent_c1-p1_d_2048w.jpg

Vrijwel stil

Vrijwel stil

De natuur lijkt een vreedzame omgeving - vrijwel stil. Alleen de kleine geluiden zijn te horen als je écht luistert. Weet dat het geritsel van de bladeren slechts 10 tot 20 decibel bereikt. En dat is vergelijkbaar met gefluister.

 • 563x317_virtuallysilent_c2-p1-01_d_2048w.jpg
  Er is nauwelijks geluid

  Je beweegt, maar er is nauwelijks geluid. Je zit in een elektrische auto. En je luistert naar de stilte. Er klinkt geen sonore brom, geen subtiel geronk van zuigers die op en neer gaan in cilinders. Er is alleen maar een zacht, fluisterend geluid. Als dat van ritselende bladeren in een bos.

  Dit is hoe de vreedzame natuur klinkt. Stap daarom in de Audi Q7 e-tron quattro. Dat is een plug-in hybrid die quattro combineert met de voordelen van een elektrische én een TDI-motor.

 • 563x317_virtuallysilent_c2-p1-02_d_2048w.jpg
  Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro

  De Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro is 's werelds eerste plug-in hybride SUV met TDI en Audi’s beroemde vierwielaandrijving quattro. Hierin hoor je de stilte op het moment dat je je auto start. Dankzij de high-performance accu.

  Is de accu voldoende opgeladen? Dan selecteert het systeem altijd de EV-modus (Elektrisch Voertuig). Rijd rustig in deze modus en de Audi Q7 e-tron quattro haalt wel een bereik van 56 kilometer en dat is een nieuw record voor plug-in hybride voertuigen. Hoe we dit gedaan hebben? Met hulp van 168 accucellen in een vloeistofgekoeld lithium-ionblok dat we onder de kofferbak monteerden en dat liefst 17,3 kWh aan kracht in zich heeft.

Altijd 100% controle

U heeft de controle. Dus kiest u voor diesel, hybride of 100% elektrisch? In de hybride modus regelt het systeem automatisch altijd de maximale efficiëntie. U voert uw bestemming in het navigatiesysteem in en de auto stemt de verschillende modi: elektrisch, hybride en diesel automatisch af op de route.

U bent altijd op de hoogte van het energieverbruik van uw Audi met prachtige visuele feedback. Deze feedback leest u af van de MMI-display of van de standaard toerenteller in de virtuele Audi cockpit. De bestuurder weet altijd hoe de SUV aangedreven wordt. Of het nu de TDI-motor is of alleen de elektromotor, of beide.
virtuallysilent_c3-p1_d_2048w.jpg
Adaptieve cruisecontrol (ACC)

Ontwikkelingen op het gebied van verkeersveiligheid en efficiëntie vertalen zich door in het design. Met de adaptieve cruisecontrol (ACC) accelereert de SUV tot de vooraf geselecteerde snelheid en blijft deze aanhouden. In landen die hun navigatiegegevens op orde hebben, vertraagt ​​de voorspellende efficiëntie-assistent automatisch op snelheidslimieten, hellingen of krappe bochten. Om daarna weer te versnellen.

 • 563x317_virtuallysilent_c4-p1_d_2048w.jpg
  Blijf geïnformeerd

  U bent altijd op de hoogte van het energieverbruik van uw Audi met prachtige visuele feedback. Deze feedback leest u af van de MMI-display of van de standaard toerenteller in de virtuele Audi cockpit. De bestuurder weet altijd hoe de SUV aangedreven wordt. Of het nu de TDI-motor is of alleen de elektrische motor, of beide.

  Meer over de Virtual cockpit
 • 563x317_virtuallysilent_c5-p1_d_2048w.jpg
  Herontdek de ultieme stilte

  In de Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro herontdek je wat stilte is. Ervaar de variaties van elektrisch, diesel en hun efficiënte samenspel.

  Take control.

  Configureer uw Q7 e-tron quattro