Elektrisch rijden

100% Elektrische Audi's

Elektrisch rijden

Audi werkt onder hoge druk aan de mobiliteit van de toekomst. Er zijn heel wat uitdagingen: verstedelijking, een grote vraag naar grondstoffen, digitalisering en duurzaamheid. De e-tron range is het antwoord van Audi op de uitdagingen van vandaag en morgen. Ons doel: CO₂-neutrale mobiliteit.

Het is geen geheim hoe de toekomstige elektromobiliteit eruit komt te zien bij het merk met de vier ringen, want de Audi e-tron quattro, de Audi e-tron Sportback en de Audi e-tron GT vertellen het verhaal dat komen gaat. Het zijn dan ook belangrijke mijlpalen in de evolutie van e-tron.

Wat is e-tron eigenlijk?

Rijplezier en onbeperkt gebruiksgemak door een elektrische aandrijflijn. Die kan in plug-in hybrides en volledig elektrische auto’s zitten. Ook alle andere oplossingen die van belang zijn voor toekomstige elektromobiliteit, vallen eronder.

Audi e-tron

Of u nu door de stad rijdt of met vrienden onderweg bent naar de zeilboot, de Audi e-tron is er geschikt voor. De eerste fully electric Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen.

Audi e-tron Sportback

De aflopende daklijn van de nieuwe Audi e-tron Sportback past goed bij zijn sportieve uitstraling. Hier staat een dynamische auto met een vooruitstrevend karakter. Binnenin is sprake van een elegante ambiance, die u kunt versterken met opties zoals de design selection-aankleding.

Audi e-tron GT

Een echte elektrische Gran Turismo.

De Audi e-tron GT is het derde model in de elektrische range van Audi.

De verhoudingen van een gran turismo – laag, breed en een grote wielbasis – maken duidelijk dat sportiviteit en gebruiksgemak hier samengaan. Het sculpturale carrosserieontwerp straalt kracht en prestaties uit.

Audi Q4 e-tron

Het strakke design van de Audi Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De voorkant: zelfverzekerd. Achterkant: krachtig.

 Audi Q4 e-tron