Audi TT Coupé S line

Trouw de sportieve lijn volgen: S line.

Met de S line-uitvoeringen versterkt u de sportieve eigenschappen van uw Audi TT. Benadruk bijvoorbeeld het dynamische design, geef het interieur nog meer karakter of maak het onderstel nog sportiever voor nog meer rijdynamiek. Zo wordt uw Audi een echte topsporter.

Velgen
256x144_ATT_D_141043.jpg
De gedeeltelijk gepolijste* 8,5 J x 18 grote gegoten lichtmetalen velgen in 10-V-spaak design passen bij de krachtige uitstraling van de S line. De bandenmaat is 245/40 R 18**. Optioneel zijn andere velgen tot 20 inch leverbaar.
Interieur
256x144_ATT_D_141024.jpg
Het zwarte interieur oogt bijzonder sportief. Neem plaats op de met een combinatie van zwarte stof Sequence en leder beklede sportstoelen, die zijn verfraaid met contrasterende stiksels en S line-logo's bovenaan de rugleuningen. De decoratielijsten op het dashboard zijn in geborsteld mat aluminium.

* Glanzend gefreesde, gepolijste en gedeeltelijk gepolijste velgen zijn niet winterbestendig. Door de behandeling van het velgoppervlak zijn de velgen niet goed beschermd tegen corrosie, waardoor bijvoorbeeld strooizout voor blijvende beschadigingen kan zorgen. Kies daarom in de winter voor speciale wintervelgen.

** Bij alle banden hoort een EU-bandenlabel. Dit vermeldt volgens een standaardnorm drie belangrijke bandeigenschappen: de rolweerstand, geluidsproductie en grip op een natte weg. Vraag de Audi dealer om meer informatie.