Audi S line editions > Special editions > Home > Audi Nederland

Audi S line editions

  • 1400x438-s-line3.jpg
1400x438-s-line3.jpg

De stoere dynamische lijnen van de Audi S line edition onderstrepen het sportieve karakter van uw Audi.

Het sportieve design en de krachtige uitstraling van de S line edition maakt direct indruk. Deze speciale uitvoering is beschikbaar voor de A3, A4, A5, Q5 en de Q7.

Audi A3
Audi A3 Sportback S line edition
563x317-sline-a3sb.jpg
De A3 Sportback S line edition is een 'sport' uitvoering met keuze uit vele motoren. Hij is uitgevoerd met vele interessante opties zoals: S line, S line exterieur, comfortairconditioning, middenarmsteun vóór, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, parkeerhulp achter, MMI navigatie, Cruise control, licht- en regensensor, Audi sound system, lichtpakket, LED-koplampen en Audi Car Assistant.

Meer details
Audi A3 Limousine S line edition
563x317-sline-a3limo.jpg
De A3 Limousine S line edition is op basis van de line 'sport' met vele extra opties die uw limousine nog comfortabeler maken zoals: parkeerhulp achter, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, cruise control, Audi sound system, LED-koplampen, Audi Car Assistant, S line, S line exterieur, comfortairconditioning en middenarmsteun vóór.

Meer details
Audi A3 Cabriolet S line edition
563x317-sline-a3cabriolet.jpg
De zonnige A3 Cabriolet S line edition is een 'sport' uitvoering. Hij is uitgevoerd met vele extra opties zoals: S line, S line exterieur, comfortairconditioning, middenarmsteun vóór, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, parkeerhulp achter, MMI navigatie, Cruise control, licht- en regensensor, Audi sound system, lichtpakket en LED-koplampen.

Meer details
Audi A4
Audi A4 Limousine S line edition
563x317-sline-a4limo.jpg
De A4 Limousine S line edition is een 'sport' uitvoering met keuze uit een krachtige diesel of benzine motor en uit een 6-bak of 7-traps S tronic. Standaard met onder meer S line, comfortairconditioning, bestuurdersinformatiesysteem in kleur, MMI navigatie, Audi connect diensten (3 maanden), Audi sound system, licht-/regensensor, diefstalalarm, LED-koplampen en achterlichten, S line exterieur.

Meer details
Audi A4 Avant S line edition
563x317-sline-a4avant.jpg
De A4 Avant S line edition is een 'sport'. Standaard zijn o.a. S line, comfortairconditioning, bestuurdersinformatiesysteem in kleur, MMI navigatie, Audi connect diensten (3 maanden), Audi sound system, licht-/regensensor, diefstalalarm, LED-koplampen en achterlichten en S line exterieur.
Meer details
Audi A4 Avant g-tron S line edition
563x317-sline-a4avant-gtron.jpg
De A4 Avant g-tron S line edition is een rijk uitgeruste sportieve uitvoering. Standaard zijn o.a. S line, comfortairconditioning, bestuurdersinformatiesysteem in kleur, MMI navigatie, Audi connect diensten (3 maanden), licht-/regensensor, diefstalalarm, LED-koplampen en achterlichten, S line exterieur, LED instapverlichting met Audi logo. De S line edition heeft een totaal klantvoordeel van € 9.339,-.
Bekijk de A4 Avant g-tron
Audi A5
Audi A5 Sportback S line edition
563x317-sline-a5sb.jpg
De Audi A5 Sportback combineert het design van een coupé met de functionaliteit van een Avant. Hij is bijzonder fraai om te zien, met een krachtig en vloeiend silhouet en een karakteristiek golvende schouderlijn. De A5 Sportback is ook verkrijgbaar in de bijzonder rijk uitgerustte S line edition met o.a. MMI navigatie, sportstoelen vóór, Audi connect, S line en S line exterieur.
Meer details
Audi A5 Coupé S line edition
563x317-sline-a5coupe.jpg
Hij is sportief en elegant. De Audi A5 Coupé bepaalt de norm. Het stijlvolle design is modern en scherp. De voorzijde oogt dynamisch, zelfs als de auto stilstaat. De A5 Coupé S line edition geeft u een bijzonder rijke uitvoering met o.a. MMI navigatie, sportstoelen vóór, Audi connect, S line en S line exterieur. Het totale klantvoordeel bedraagt zelfs € 8.462,- Meer details
Audi A5 Cabriolet S line edition
563x317-sline-a5cabriolet.jpg
De Audi A5 Cabriolet staat open voor rijplezier. Alles ademt topkwaliteit en het ruimteaanbod is groot. Er zijn veel mogelijkheden om een persoonlijke touch aan te brengen. De A5 Cabriolet S line edition geeft u een bijzonder rijke uitvoering met o.a. MMI navigatie, sportstoelen vóór, Audi connect, S line en S line exterieur. Meer details
Audi Q5
Audi Q5 S line edition
563x317-sline-q5.jpg
Laat niets aan het toeval over. Deze premium SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. De Audi Q5. Now is calling! De Q5 S line edition is een zéér uitgebreide uitvoering met o.a. airconditioning, MMI navigatie, Audi Connect, bestuurdersinformatiesysteem in kleur en Audi sound system.
Meer details
Audi Q7
Audi Q7 S line edition
563x317-sline-q7.jpg
De Q7 S line edition geeft uw Q7 het beste wat de Q7 u kan bieden op sportief gebied. Standaard met onder meer S line, S line exterieur, Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus, parkeerhulp plus, stoelverwarming vóór en multifunctioneel lederen driespaaks sportstuurwiel.

Meer details
Audi editions website. 563x317-editions.jpg

Nog meer Audi dan u al gewend bent. U geniet van meer luxe of sportiviteit voor een aantrekkelijke prijs. In alle gevallen levert het totale pakket een fors voordeel op ten opzichte van de losse opties.

Alles over S line S-line-A6-interieur3.jpeg

Lees meer over S line interieur en exterieur. Wat houdt het in en wat zijn de verschillen tussen de S modellen, S line elementen en speciale editions?