special editions > Modellen > Home > Audi Nederland

special editions

De Audi special editions geven u nog meer Audi dan u al gewend bent

Audi special editions zijn bijzonder, want u krijgt nog meer Audi dan u al gewend bent. U geniet van meer luxe of sportiviteit voor een aantrekkelijke prijs. In alle gevallen levert het totale pakket een fors voordeel op ten opzichte van de losse opties.

Audi S line edition
563x317-s-line.jpg
Het sportieve design en de krachtige uitstraling van de S line edition maakt direct indruk. Deze speciale uitvoering is beschikbaar voor de Audi A1, A1 Sportback, A3, A3 Sportback, A3 Limousine, A3 Cabriolet, A4 Limousine, A4 Avant, A6 Limousine, A6 Avant en de Q3. Meer over de Audi S line edition
Audi Lease edition
563x317-lease.jpg
De Audi Lease editions zijn uitermate interessant voor de zakelijke rijder. Deze speciale uitvoeringen zitten boordevol aantrekkelijke opties, maar die worden niet volledig doorberekend. U kunt de Lease edition verkrijgen op de Audi A3, A4 en de A6.
Meer over de Audi Lease editions
Audi Adrenalin
563x317-adrenalin.jpg
De Audi A1, A1 Sportback, en Q3 zijn er ook als Adrenalin. Deze modellen zijn voorzien van interessante extra's die uw auto nog completer maken en nog meer uitstraling geven. Bovendien levert het Adrenalin-pakket een interessant klantvoordeel op.
Meer over de Audi Adrenalin
Audi Launch edition
563x317-launch.jpg
Exclusief, compleet, comfortabel. Voor wie het beste wil zijn er, in beperkte oplage, Launch editions zijn beschikbaar voor de Audi A5 Coupé, A5 Sportback, Audi Q2 en Audi Q5. Meer over de Audi Launch editions
Audi Cabrio edition
563x317-a3-cabrio-edition.jpg
Laat de zomer maar beginnen. De A3 Cabrio edition geeft u een zéér aantrekkelijke uitvoering voor een zéér aantrekkelijke prijs. Meer over de Audi Cabrio edition
Audi editions website. 563x317-editions.jpg

Nog meer Audi dan u al gewend bent. U geniet van meer luxe of sportiviteit voor een aantrekkelijke prijs. In alle gevallen levert het totale pakket een fors voordeel op ten opzichte van de losse opties.

Welkom in de wereld van quattro 320x160-quattro.jpg

Legendarische techniek die voortdurend wordt aangepast aan de eisen van de tijd: de permanente vierwielaandrijving van Audi voelt zich overal thuis.

Voorsprong door techniek 05_Connect.jpg

Voorsprong door techniek, daar staan wij voor. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Ervaar zelf wat Audi allemaal in huis heeft.