Audi R8 Spyder V10 RWS | Audi Nederland > Home > Audi Nederland
Der neue Audi R8 Spyder V10 RWS
R8 Spyder V10 RWS

Vrijheid in 20 seconden.
De nieuwe Audi R8 Spyder V10 RWS.

Laat eenvoudig de boel de boel. De nieuwe R8 Spyder V10 RWS biedt puur rijplezier, heeft achterwielaandrijving en een volledig automatische vinnenkap, die tot een snelheid van 50 km/h in slechts 20 seconden te openen is. De intense rijbeleving krijgt nog meer waarde door de exclusiviteit: de Audi R8 V10 Rear Wheel Series is gelimiteerd tot 999 exemplaren wereldwijd.
JOIN THE LEAGUE OF PERFORMANCE.

Specificaties R8 Spyder V10 RWS

Vermogen

540

pk

Van 0 naar 100 km/h

3,7

seconden

Kap openen

20

seconden

Gemaakt om te overtuigen

Luchtinlaten in mat titaanzwart benadrukken de markante blik. 19-inch gegoten lichtmetalen velgen in 5-V-spaak-design zorgen voor een krachtige uitstraling. 540 pk staat borg voor een perfecte indruk.

Performance in elke vezel

Het interieur van de Audi R8 Spyder V10 RWS is geconcentreerde sportiviteit met een ambachtelijk karakter. Van het sportief-minimalistische monoposto-design via de R8-sportstoelen tot aan het lederen R8 Performance-stuur is alles op het belangrijkste gericht: uw rijplezier.

Het interieur van de Audi R8 Spyder V10 RWS is gericht op sportiviteit.

Beleef elk traject als de eerste keer

Naast de unieke aandrijflijn zorgt het speciaal afgestemde R8 V10 RWS-sportonderstel met straf afgestelde vering en demping voor een nog directer wegcontact en een dynamischere handling.