Personaliseren > R8 Spyder V10 performance quattro > R8 > Home > Audi Nederland

Uw R8 Spyder V10 performance

  • 1400x438_AR8_D_181017.jpg
1400x438_AR8_D_181017.jpg

Onderscheidend.

Audi exclusive staat garant voor exclusiviteit. Maak uw Audi R8 Spyder V10 performance quattro uniek met fraaie interieurpanelen, mooie ledertinten en een individuele lakkleur uit het rijke palet aan kleuren naar klantenwens. Precies volgens uw wensen.

Audi exclusive gepersonaliseerde lakkleuren

U krijgt maar één kans voor een goede eerste indruk. Benut die mogelijkheid volop door een eigen carrosserietint te kiezen uit het enorme kleurenaanbod van Audi exclusive. Hier een voorbeeld.

1920x1080_nah-AR8_D_181017.jpg
Audi R8 Spyder V10 performance quattro in Audi exclusive Ipanemabruin metallic

Houd u er a.u.b. rekening mee dat niet alle afgebeelde lakkleuren daadwerkelijk op het model van uw keuze leverbaar hoeven zijn.

De hier getoonde kleuren naar klantenwens zijn door Audi beoordeeld en goedgekeurd. Voor andere laktinten kan uw Audi dealer u informeren over de mogelijkheden voor uw auto. De dealer kan ook informatie verschaffen over de levertermijn van een speciale kleur.

Andere exterieuraankleding

Accentueer de uitstraling van uw auto met persoonlijke accenten. Kies bijvoorbeeld voor gepersonaliseerde sideblades en een eigen dorpelafwerking.

Audi exclusive uitgebreid optiekpakket met glanzend zwarte Audi ringen en opschriften

Audi exclusive lederuitrustingen

Leder is letterlijk en figuurlijk van nature heel bijzonder. De aanraking van leder heeft een ontspannend effect en de bekleding oogt fraai doordat de lichtinval het zachte oppervlak laat glanzen. Audi exclusive leder draagt bij aan het topklasse zitcomfort in uw auto.

1920x1080_AR8_D_181016.jpg
Audi exclusive volledige lederuitrusting met alabasterwit leder fijnnappa en cognacbruine stiksels

Andere interieuraankleding

Audi exclusive decoratielijsten

De afwerking van de interieurpanelen is medebepalend voor de interieurambiance. De exclusieve uitstraling ervan is meteen zichtbaar. Decoratielijsten en ventilatieroosters met zwart pianolakeffect of een kleur naar keuze zijn ideaal om uw Audi R8 Spyder V10 performance quattro binnenin te personaliseren.

  • Audi exclusive studio

    Hier kunt u uw creatieve ideeën uiten en persoonlijke wensen laten uitkomen.

    Meer informatie
Audi exclusive is een label van Audi Sport GmbH. Raadpleeg voor gedetailleerde informatie over de standaarduitrusting en meeruitvoeringen de pagina’s in deze car configurator of uw Audi dealer.