Audi connect Noodoproep & Service en Audi connect Remote & Control

Een noodoproepfunctie om automatisch of handmatig verbinding te maken met de Audi-alarmcentrale.

Audi connect Noodoproep & Service
De toepassingen van ‘Audi connect Noodoproep & Service’ zorgen elke rit voor een veilig gevoel. Zo wordt bijvoorbeeld na een zwaar ongeval een automatische noodoproep naar de Audi-alarmcentrale verstuurd. Dankzij de automatisch meegestuurde autoinformatie is adequate hulp zo spoedig mogelijk te organiseren. Bovendien kan de auto met Online Car Care bepaalde defecten herkennen voordat ze een probleem worden. Krijgt u desondanks te maken met pech onderweg of een lichte categorie ongeval, dan is dankzij de online pechhulp en de Audi-schadeservice meteen ondersteuning beschikbaar.

Het pakket geeft toegang tot de volgende diensten:
 • eCall
 • Audi connect Noodoproep
 • Online-pechhulp
 • Audi-schadeservice
 • Audi online werkplaatsafspraak
 • Online Car Care

Audi connect Remote & Control
Audi connect Remote & Control zorgt voor een koppeling tussen de auto en de smartphone. Met de myAudi-app is de auto dan vanaf afstand te bedienen. Ook zijn de laatste parkeerlocatie en de actuele status te zien. Concrete voorbeelden zijn de actieradius, stage of charge, kilometerstand, volgende onderhoudsbeurt en of de portieren en ramen gesloten zijn. Indien nodig is de auto vanaf afstand te vergrendelen of ontgrendelen. Ook zijn bepaalde opties via de onlineverbinding te gebruiken. Zo is de interieurvoorverwarming met de myAudi-app te bedienen en kunt u een pushmelding op uw smartphone ontvangen als het diefstalalarm afgaat.

Het pakket geeft toegang tot de volgende functies en diensten:
 • Parkeerlocatie
 • Autostatus en auto-informatie
 • Afstandsbediening centrale vergrendeling
 • Afstandsbediening accu opladen
 • Afstandsbediening klimaatregeling
 • Push-meldingen van het alarmsysteem


Bovenstaande opsomming is een greep uit de vele mogelijkheden met de geïntegreerde internetverbinding in uw auto. Er kunnen beperkende eisen en voorwaarden van toepassing zijn, bijvoorbeeld wat de beschikbaarheid van de digitale diensten betreft en aangaande de compatibiliteit met smartphones en smartphone-apps. Raadpleeg uw Audi-dealer voor gedetailleerde informatie.

Disclaimer:
De toepassingen werken via een in de auto ingebouwde simkaart. De kosten voor de spraak- en dataverbindingen zijn inbegrepen. Deze toepassingen van Audi werken alleen binnen de netwerkdekking van de door Audi gekozen mobiele provider.

De Audi connect-toepassingen Noodoproep, Online pechhulp, Audi-schadeservice en Audi online werkplaatsafspraak zijn gedurende tien jaar na levering van de auto beschikbaar.

Na een automatisch geactiveerde noodoproep geeft de Audi-alarmcentrale de verkregen informatie door aan de hulpdiensten, zodat deze zo snel mogelijk in actie kunnen komen. Raadpleeg voor meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens de specifieke teksten over gegevensbescherming bij het gebruik van Audi connect en myAudi.

Algemene disclaimer:
Bepaalde Audi connect-producten en -toepassingen worden geleverd door derde partijen. Wij hebben dan geen invloed op de beschikbaarheid van die functies, omdat de verantwoordelijkheid daarvoor elders ligt.

In het geval van overheidsingrijpen, wettelijke veranderingen of als noodzakelijke telecommunicatiesystemen en -diensten vervallen of nog maar beperkt beschikbaar zijn, kan AUDI AG niet verantwoordelijk worden gesteld om apparatuur in uw auto te vervangen of de kosten voor vervanging te betalen.

Storingen zijn mogelijk vanwege overmacht, maar ook door technische maatregelen en andere situaties die nodig zijn voor een goede werking van de systemen van AUDI AG, leveranciers of netwerkproviders (zoals onderhoud, reparaties, software-updates, uitbreidingen). AUDI AG zal er redelijkerwijs alles aan doen om dergelijke storingen zo snel mogelijk te verhelpen of aan een oplossing te werken.
De voordelen
 • Snelle hulpaanvraag bij een noodgeval.
 • Doeltreffende pechhulp wordt gemakkelijker.
 • Praktische autobediening via de smartphone.