Q7 > Q7 > Home > Audi Nederland

Gemiddelde CO2 emissie*: 254–56 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik*: Benzine: 11,2–2,5 l/100km | Elektriciteit: 24,9–23,4 kWh/100 km

Fragment van het dashboard van de Audi Q7

Veelzijdige topklasse SUV

De Audi Q7 zit boordevol slimme techniek, rijdt bovengemiddeld goed, oogt daadkrachtig en is leverbaar met zeven zitplaatsen.

Start uw configuratie

Combineer diverse laktinten en wielen om uw nieuwe Audi Q7 te personaliseren. U kunt uw Audi Q7 hierna verder uitgebreid configureren.

Q7

Gemiddeld brandstofverbruik*: Elektriciteit: 234,0 Wh/km | Benzine: 2,5 l/100 km | Gemiddelde CO₂ emissie*: 56 g/km

Lakkleuren

Velgen

Mythoszwart metallic
Carrarawit
Navarrablauw metallic
Gletsjerwit metallic
Samoeraigrijs metallic
Vikunjabeige metallic
Floretzilver metallic
Galaxisblauw metallic
Barriquebruin metallic
Velgen, gegoten lichtmetaal "5-dubbelspaak-V"-design, contrastgrijs, deels gepolijst
Velgen, gegoten lichtmetaal "5-spaak-turbine"-design
Velgen, gegoten lichtmetaal "5-V-spaak"-design
Velgen, gegoten lichtmetaal "10-spaak-ster"-design, contrastgrijs, deels gepolijst

Carrarawit


Q7

Gemiddeld brandstofverbruik*: Elektriciteit: 234,0 Wh/km | Benzine: 2,5 l/100 km | Gemiddelde CO₂ emissie*: 56 g/km

€ 83.881,50*

Meer informatie over de prijs in de volgende stap

Verder configureren

Alles volledig digitaal

‘Voorsprong door techniek’ betekent ook een voorsprong in digitale techniek. Dat is duidelijk zichtbaar in het interieur, waarin twee grote touchscreens het centrale deel van het dashboard opsieren. Bij het drukken op een virtuele knop krijgt u hoor- en voelbaar feedback. Daardoor is het extra eenvoudig om de vele functies aan boord van de Audi Q7 vanaf de schermen te bedienen. Met uitgeschakeld contact maakt het bovenste display vrijwel naadloos deel uit van het zwarte paneel dat over het dashboard loopt. Dat ziet er ongekend fraai uit.

Audi Q7 schermen

Dynamisch rijden

Met het standaard aanwezige Audi drive select bepaalt u het rijkarakter. Zo reageert dit systeem onder meer op de optionele sportluchtvering. De optionele actieve rolstabilisatie beperkt het overhellen van de carrosserie. De optionele vierwielbesturing vergemakkelijkt manoeuvreren en laat de auto sportiever door bochten rijden. Alle motoren zijn milde hybrides.

Audi Q7

Een krachtig en sportief exterieur

Kies voor een nog sportievere uitstraling een van de optiekpakketten.

De beste verlichting

De beste verlichting die we hebben? Dat moeten de HD-matrix ledkoplampen zijn, aangevuld met laser voor het grootlicht. Zulk helder licht en een lichtbundel die zo ver vooruitschijnt heeft u waarschijnlijk niet eerder gehad. Deze lampen zien er bovendien heel mooi uit met een 3D-verlichtingsdesign, dynamische knipperlichten en de korte animatie bij het ontgrendelen en afsluiten van de auto.

Benut volop zijn praktische kanten

De Audi Q7 is zo groot dat we het woord ‘ruimte’ eigenlijk in hoofdletters moeten schreeuwen. Met de optionele derde zitrij wordt uw auto een volwaardige zevenzitter. Moeten er veel spullen mee? De maximale bagage-inhoud met neergeklapte achterbanken is een enorme 1.955 liter. Voor inladen en uitladen zijn diverse handige functies beschikbaar, zoals een achterklep die optioneel reageert op een voetzwaai onder de achterbumper. Scheelt zware tassen neerzetten en weer optillen en is ook bijzonder fijn in jaargetijden dat uw auto bijna niet schoon te houden is, want geen vieze vingers meer door het aanraken van de achterklep.

Audi Q7 bagagerek

Audi exclusive

Vaak blijft het bij dromen. U maakt ze werkelijkheid. Audi exclusive* staat garant voor exclusiviteit. Fraaie decoratielijsten, mooie ledertinten en een individuele lakkleur uit het rijke palet aan kleuren naar klantenwens: precies volgens uw wensen.

Audi Q7 Audi exclusive

Prijslijst