Q7 > Q7 > Home > Audi Nederland

Zelfverzekerd en comfortabel:
de Audi Q7

De sterk vernieuwde Audi Q7 is een karaktervolle verschijning en synoniem voor zelfverzekerdheid op de weg. Andere pluspunten zijn de royale interieurruimte en het comfort waarmee de inzittenden reizen. De allermodernste techniek tilt autorijden in dit segment naar the next level: actieve rolstabilisatie, luchtvering, vierwielbesturing, grote touchscreens, aandrijflijnen met 48-volt mild-hybrid-technologie, HD-matrix led-koplampen met lasergrootlicht: het is allemaal mogelijk, standaard of optioneel.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
1920x1080-7_2020_1986.jpg
1920x1080-7_2020_1986.jpg
  • Aan de voorkant van de Audi Q7 is de grote, achthoekige singleframegrille het opvallendste designkenmerk.

  • Een chroomstrip verbindt beide achterlichten met elkaar.

  • Met een lengte van meer dan vijf meter is de Audi Q7 een imposante verschijning.

  • Het ‘optiekpakket zwart’ is een fraaie optie waarmee uw Q7 een sportieve zwarte exterieurafwerking krijgt, goed zichtbaar aan onder meer de grille en luchtinlaten in de voorbumper.

  • Geef uw Audi Q7 precies de uitstraling die u wenst. Als voorbeeld tonen wij hier een versie in Barriquebruin met 22 inch velgen van Audi Sport in 5-arm-trapezoïde-design.

  • Wenst u de allerbeste verlichting? Zorg dan dat uw Audi Q7 HD matrix led-koplampen inclusief Audi laserlicht heeft en led-achterlichten.

  • Binnenin de Audi Q7 draait het om comfort en de modernste digitale technologieën.

  • Optioneel is de Audi Q7 een volwaardige zevenzitter.

  • Topentertainment in de vorm van ‘MMI navigatie plus’ is standaard in deze topauto.

Klik op het plus-teken voor het digitale dashboard
Led- en laserkoplampen Audi Q7

De beste verlichting

De beste verlichting die we hebben? Dat moeten de HD-matrix led-koplampen zijn, aangevuld met laser voor het grootlicht. Zulk helder licht en een lichtbundel die zo ver vooruitschijnt heeft u waarschijnlijk niet eerder gehad. Deze lampen zien er bovendien heel mooi uit met een 3D-verlichtingsdesign, dynamische knipperlichten en de korte animatie bij het ontgrendelen en afsluiten van de auto.

Optimale support op de achtergrond

Met de modernste autotechnologie is veel mogelijk en Audi laat u daar in de vernieuwde Q7 optimaal van profiteren. Dat zijn we aan onze stand verplicht. De diverse elektronische assistentiesystemen maken autorijden veiliger en zorgen voor ontspanning. Een goed voorbeeld is adaptive drive assist, waarin adaptive cruise control samenwerkt met lane assist. Bij het onverhoopt onwel worden van de bestuurder komt emergency assist in actie en wordt de auto behoedzaam afgeremd tot stilstand. Via Audi connect kunnen inzittenden de hulpdiensten alarmeren. De surround-camera’s, kruispuntassistent, afslagassistent en andere elektronische hulpsystemen ondersteunen u tijdens in- en uitparkeren, wegrijden uit een onoverzichtelijke uitrit, afslaan naar links op een weg met druk tegemoetkomend verkeer en in nog veel meer situaties.

Klik op de 360-gradenafbeelding en bekijk het interieur alsof u erin zit

Comfortabel reizen in een topklasse interieur. Naar wens is uw nieuwe Audi Q7 een zevenzitter met drie zitrijen. Wie u ook meeneemt op uw reis, iedereen kan genieten van premium opties zoals de multizone airconditioning, de Bang & Olufsen geluidsinstallatie met 3D-sound en de in vele tinten instelbare interieurverlichting inclusief ambient light.

Eenvoudig veel meenemen

Via het label Audi Originele Accessoires kunt u allerhande extra’s aanschaffen die het gebruiksgemak van uw auto vergroten. Zo zijn er de originele Audi dakkoffers waarin, afhankelijk van het formaat dat u kiest, meer dan 400 liter aan benodigdheden in passen. Ideaal voor zomervakanties en als u op wintersport gaat. Elk type Audi dakkoffer is afsluitbaar en de klep opent vanaf beide zijkanten.

Dakkoffer van Audi Originele Accessoires op de Audi Q7

De Audi Q7 TFSI e: een krachtige plugin-hybride

De Audi Q7 TFSI e levert zijn kracht op een slimme en efficiënte manier. Zijn 3.0 V6-TFSI-motor werkt namelijk samen met een elektromotor. In de 55 TFSI e quattro is dit duo goed voor een systeemvermogen van 280 kW/381 pk en in de 60 TFSI e quattro voor 335 kW/456 pk. Tegelijkertijd bedraagt het officiële gemiddelde brandstofverbruik slechts 2,8-3,0 l/100 km, het gemiddeld stroomverbruik 21,9-22,9 kWh/km en de gemiddelde CO₂-emissie 64-69 g/km. Als alleen de elektromotor actief is, kunt u minstens 40 kilometer lokaal emissievrij rijden. Ideaal in de bewoonde omgeving. Met zijn optionele luchtvering, standaard elektromechanische stuurbekrachtiging, rijdynamische regeling Audi drive select inclusief offroadstand en quattro permanente vierwielaandrijving schrikt de Audi Q7 TFSI e bovendien niet terug voor sneeuw, zand, modder en gravel.