SQ5 Sportback > Q5 > Home > Audi Nederland
Side-front view Audi SQ5 Sportback

SQ5 Sportback

De nieuwe Audi SQ5 Sportback
is sportief, krachtig en dynamisch

Deze sportieve SUV met coupé-achtige daklijn is de ideale allrounder met alle ruimte die u dagelijks nodig heeft. Zijn progressieve design, krachtige V6-TDI-motor en quattro permanente vierwielaandrijving zorgen ervoor dat u in de Audi SQ5 Sportback vol vertrouwen elke situatie de baas bent.

Bovenaanzicht Audi SQ5 Sportback

Sterk en levendig

De 341pk (251 kW) sterke drieliter V6-TDI-motor van de Audi SQ5 Sportback en de naadloos schakelende 8-traps tiptronic automaat leveren een smeuïge aandrijflijn op. De standaard quattro permanente vierwielaandrijving verdeelt het aandrijfkoppel variabel over de voor- en achteras. Van 0 naar 100 km/h hoeft slechts 5,1 seconden te duren. De topsnelheid is elektronisch afgeregeld bij 250 km/h. Een adembenemende rijbeleving.

Sportiviteit in cijfers

Vermogen

251

kW

(341 pk)

Acceleratie

5,1

s

0 naar 100 km/h

Koppel

700

Nm

1.750-3.250 toeren

Gemiddeld brandstofverbruik 8,2 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie 214 g/km.

Onderscheidend charisma

Sportieve dynamiek en krachtige prestaties die meteen opvallen. De S-spoiler bovenaan de achterruit en de coupé-achtige daklijn kenmerken de sportieve elegantie van de Audi SQ5 Sportback. Vier verchroomde ovale uitlaatsierstukken vervolmaken de sportieve uitstraling.

De Audi SQ5 Sportback heeft een afwijkende voorkant

Ook de voorkant van de Audi SQ5 Sportback mag er zijn, dankzij de Audi singleframe grille met honingraatpatroon, speciale S-bumper en met aluminium omlijstingen nadrukkelijk geaccentueerde luchtinlaten. Al met al is dit een slank ontwerp met een uitstekende stroomlijn.

Bekijk 'm van alle kanten

Maak virtueel een rondje langs alle mooie details van de Audi SQ5 Sportback.

Panoramic view Audi SQ5 Sportback

Oled-achterlichten met specifiek lichtdesign

De achterlichten met innovatieve oled-technologie zijn een krachtig herkenningspunt van de Audi SQ5 Sportback. Kies uit drie verschillende lichtgraphics. Daarnaast past het karakter van de achterlichten zich automatisch aan de rijmodus aan. Een ander voordeel van de oleds zijn de afzonderlijke segmenten die elk een verschillende lichtsterkte kunnen weergeven. Als een ander voertuig of een andere weggebruiker van achteren binnen een afstand van twee meter komt, gaan alle oled-segmenten automatisch aan om de zichtbaarheid te verbeteren.
OLED-Rücklichtanimation Audi SQ5 Sportback
  • 1920x1080-audi-sq5-sportback-oled-v1-my2021.jpg
    Oled-achterlicht 1
  • 1920x1080-audi-sq5-sportback-oled-v2-my2021.jpg
    Oled-achterlicht 2
  • 1920x1080-audi-sq5-sportback-oled-v3-my2021.jpg
    Oled-achterlicht 3

Ruimte voor elk gebruiksdoel

De achterbank van de Audi SQ5 Sportback is 40 : 20 : 40 gedeeld. Deze drie segmenten zijn afzonderlijk of samen neer te klappen. Dan neemt het kofferbakvolume toe van een royale 500 liter tot maar liefst 1.470 liter. In combinatie met keyless entry (comfortsleutel) is er als optie een achterklep die elektrisch openzwaait door uw voet onder de bumper te houden. Ook de klep sluiten werkt op die manier.

Animatie achterbank Audi SQ5 Sportback
Beweeg de foto en kijk rond in het interieur

Sportief, comfortabel en exclusief

Het interieur van de Audi SQ5 Sportback maakt indruk door de exclusieve en sportieve uitstraling. Fraaie voorbeelden zijn de instaplijsten in de deuropeningen met verlichte S-logo's, de sierlijst van geborsteld mat aluminium op het dashboard en de sportstoelen met optionele nappalederen bekleding inclusief gepreegde S-logo's en stiksels in een ruitpatroon.

Voorin de Audi SQ5 Sportback