Audi connect Navigatie & Infotainment plus

Uw auto wordt onderdeel van een wereld die digitaal in verbinding staat. De uitgebreide functies en toepassingen van ‘Audi connect Navigatie & Infotainment’ helpen om ontspannen en veilig auto te rijden.

Audi connect Navigatie & Infotainment plus omvat de toepassingen van Audi connect Navigatie & Infotainment en bovendien:
  • Navigeren met Google Earth™
  • Online search van navigatiebestemmingen
  • Online spraaksturing
  • Online verkeersinformatie plus
  • Zeer gedetailleerde 3D-weergave van steden
  • Online radio
  • Hybride radio


Met Audi connect Navigatie & Infotainment plus gebruikt u de innovatieve toepassingen van Audi connect. Daarmee wordt de MMI-navigatie letterlijk en figuurlijk nog mooier, terwijl ook de bediening en oriëntatie erop vooruitgaan.

De dataverbinding voor deze toepassingen werkt via een in de auto ingebouwde simkaart. De kosten voor deze dataverbinding zijn inbegrepen in de prijs van de betreffende toepassingen. Uitzondering hierop is de dataverbinding voor de wifi-hotspot en het gebruik van online radio en hybride radio.

De dataverbinding voor de wifi-hotspot en het gebruik van online radio en hybride radio werkt via de in de auto ingebouwde simkaart en een databundel van de Audi-provider. Kijk voor informatie over prijzen en bestellen op https://audi.cubictelecom.com.

Het gebruik van Audi connect is de eerste drie jaar inbegrepen. Daarna is het gebruik tegen betaling te verlengen. Niet elke functie is in elk land beschikbaar. Audi connect Navigatie & Infotainment en Audi connect Navigatie & Infotainment plus werken alleen in combinatie met een geactiveerd MMI-navigatiesysteem.

Alle Audi connect-functies zijn onderhevig aan technische beperkingen en de werking kan ook afhankelijk zijn van derden. AUDI AG is niet aansprakelijk voor de juistheid van de geleverde informatie.

De door Audi connect ondersteunde toepassingen werken alleen in combinatie met een optioneel navigatiesysteem. De Audi connect-toepassingen worden geleverd door AUDI AG en de importeurs. De dataverbinding voor de Audi connect-toepassingen komt tot stand via een in de auto ingebouwde simkaart en een mobiele provider. De kosten voor deze dataverbinding zijn inbegrepen in de prijs van de Audi connect-toepassingen. De kosten voor de wifi-hotspot en streamingdiensten zoals online radio en hybride radio zijn niet inbegrepen. De dataverbinding voor de wifi-hotspot en streamingdiensten zoals online radio en hybride radio komt tot stand via de in de auto ingebouwde simkaart en een databundel van de Audi-provider. Kijk voor informatie over tarieven en bestellen op www.audi.nl/connect.

De beschikbaarheid van de door Audi connect Navigatie & Infotainment ondersteunde toepassingen verschilt per land. Ook zijn sommige toepassingen afkomstig van onze servicepartners of van derde partijen. In die twee gevallen heeft Audi AG geen invloed op de beschikbaarheid van de apps en functies, omdat de verantwoordelijkheid daarvoor elders ligt.

Na aflevering van de nieuwe auto werken de Audi connect-diensten gedurende drie jaar. Daarna is het gebruik te verlengen. Met vragen en voor advies kunt u terecht bij:

AUDI Klantenservice
Postbus 72
3800 HD Amersfoort
E-mail: info@audi.nl
Tel.: 0800 - 2834 4857

Audi connect verlengen kan in de Audi-webshop op www.audi.nl/webshop.

Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.
Opm.: Alleen te bestellen i.c.m. MMI navigatie plus of MMI navigatie pro.