1300x551_DSC7856.jpg

Een roadtrip met de Audi Q2 in #scandinavië.

De Audi Q2 speelt graag met kleuren en designelementen – voor meer flexibiliteit en een eigen persoonlijkheid. De opvallende blade op de C-stijl is er in vijf contrasttinten. Deze optie is een mooie aanvulling op de nieuwe carrosseriekleur Quantumgrijs.

750x419_AQ2_161022_HiRes_f_LOVED_OT.jpg
Het telt om het uiterlijk en innerlijk.
Energiecentrale en een gaaf gebouw. Nooit gedacht dat deze twee omschrijvingen samen genoemd zouden worden. De elektriciteitscentrale in de wijk Södermalm in de Zweedse hoofdstad Stockholm bewijst dat het kan. De uit een speciaal beton opgetrokken gevel is opgesierd met graffiti en groene bronzen deuren van de kunstenaar Mikael Pauli. Het gebouw is in 1992 bij het oude, monumentale Katarinastation verrezen. De fascinerende buitenkant houdt zich niet aan vertrouwde normen. Ook de Audi Q2 is uitgesproken zichzelf. Deze expressieve nieuwkomer zit vol innovatieve technologieën en blinkt uit door zijn nieuwe, imponerende vormtaal en het rijplezier dat hij biedt.
750x410_AQ2_161017_HiRes_f_LOVED_OT.jpg
Past niet in een hokje. De nieuwe Audi Q2 blinkt uit door zijn karakter en de eigen koers die hij vaart. Dat heeft hij gemeen met het Central Hotel & Café in Kopenhagen. De hashtag #smallesthotel zou de charme tekort doen. Een compact oppervlak betekent niet meteen dat het ergens aan ontbreekt. Originele ideeën en oog voor detail zijn veel belangrijker. In de Deense hoofdstad is dat goed te ervaren. Preciezer gezegd, in het stadsdeel Vesterbro, op de zolderverdieping van een klein pand. Een beetje cool, een beetje stijlvol en vooral erg "hyggelig", zoals de Denen zeggen. Wij denken er zo over: #untaggable.
750x410_AQ2_161020_HiRes_f_LOVED_39L_v1_280.jpg
De juiste lijn te pakken. In het stadsdeel Superkilen in het noordwesten van Kopenhagen zorgen diverse culturele invloeden voor een interessante combinatie van architectuur, design en landschapsbeheer. De Audi Q2 behoort vanzelfsprekend niet tot de permanente installaties, maar past er toch heel goed bij. Ook zijn design is beïnvloed door verschillende stromingen: de bodemvrijheid van een SUV, de korte overhangen van een sportwagen en de daklijn van een coupé. Hij weet te overtuigen met een progressief design en functionele eigenschappen. De hoog in het front geplaatste Singleframe-grille en de grote luchtinlaten geven hem een krachtige uitstraling. De veelhoekige vormentaal, de afwijkend gekleurde blade op de C-stijl en het laag eindigende dak benadrukken het eigen karakter van de Audi Q2. De diffusor met designbodembeschermer en de gespierde spatborden voegen daar robuustheid aan toe.