Audi Diplomatic Sales: Die Audi A6 Limousine

Audi Diplomatic Sales

Het is een eervolle en uitdagende taak om als diplomaat uw land te vertegenwoordigen. Dit is alleen weggelegd voor de toppers in hun vakgebieden: mannen en vrouwen met kennis van hun specialisme en met vaardigheden die niet voor niets ‘diplomatie’ worden genoemd. Wie de lat hoog legt, verwacht waarschijnlijk ook het beste van een auto. Daarom presenteren wij ons graag aan u. Wij geloven dat een Audi precies bij u past.

Het team van Audi Diplomatic Sales is gespecialiseerd in de wensen en eisen van houders van een diplomatiek paspoort. De medewerkers blinken uit door hun uitstekende service.

Audi Diplomatic Sales is bedoeld voor:

  • Diplomaten in Nederland en de EU
  • ambassades en consulaten in Nederland en de EU
  • overheidsinstellingen en internationale organisaties in de EU
  • Nederlandse en niet-Nederlandse burgers werkzaam bij ambassades, consulaten en internationale organisaties in Nederland en de EU
  • Nederlandse burgers die in opdracht van de overheid naar het buitenland worden uitgezonden
1920x1080_InlineMediaGallery_AA8_DIV_171002.jpg

Betaling, levering, garantie

Voor vragen over diplomatic sales en eventuele levertijden kunt u terecht bij uw Audi-dealer.

Op verzoek bemiddelen wij in het transport van de auto naar een bestemming van uw keuze. Dit is alleen mogelijk voor leveringen binnen de EU.

Er zit standaard vier jaar fabrieksgarantie op iedere in Nederland nieuw geleverde Audi. Voor meer informatie nemen wij graag contact met u op.
1920x1080_InlineMediaGallery_AA8_L_L_171001.jpg

High security: de Audi A8 L Security

Wie prijs stelt op een auto met extra bescherming, heeft ook een goede partner aan Audi.

Onze extra beveiligde auto’s zijn discreet en dat geldt ook voor het aankoopproces. Daarom bespreken we de details alleen onder vier ogen met onze specialist op dit gebied.

De Audi A8 L Security combineert een effectieve bescherming met de vertrouwde eigenschappen van de Audi A8: een gedistingeerde uitstraling, vooruitstrevende technologie en topklasse comfort.

Contact

Wij introduceren u met alle plezier in de fascinerende wereld van Audi. Neem contact met ons op voor een eerste afspraak.

Wij willen u erop wijzen dat de informatie op deze pagina geldt voor de EU.
Contactformulier
Voor levering aan diplomaten buiten de EU gelden de regels van het land waarin de diplomatieke vertegenwoordiger gestationeerd is. Neem dan contact op met de importeur in het land in kwestie. De gegevens zijn te vinden via de internationale Audi website.
Ga naar www.audi.com

Zoek een dealer

Met deze handige zoekfunctie vindt u een Nederlandse Audi-dealer in uw buurt.
Zoek een dealer