De Audi Q modellen > Home > Audi Nederland

De Audi Q modellen

De Audi Q modellen - SUV modellen

De SUV-modellen van Audi.
Gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

De Q modellen van Audi. Ze laten de feiten voor zich spreken, zonder de intuïtie te negeren; ze zijn efficiënt, zonder het rijplezier uit het oog te verliezen; ze zijn sportief, zonder de praktische bruikbaarheid te vergeten. Deze SUV modellen combineren nuttige technologieën, zoals bijvoorbeeld quattro permanente vierwielaandrijving, met traditionele kwaliteiten zoals doordachte details, comfort en power. Ervaar met de Audi Q2, Q3, Q5 en Q7 modellen een progressieve manier van autorijden.

Maak nu kennis met de SUV-modellen van Audi en configureer uw favoriete Q model direct.

Een levendig karakter. De nieuwe Audi Q2.

De nieuwe Audi Q2 debuteert op het podium – een urban SUV met scherpe randjes, een eigen karakter en een volledig nieuw, geometrisch lijnenspel. Hij is beslist zelfverzekerd en heeft krachtige TFSI- en TDI-motoren die 85 tot 140 kW leveren en optioneel met quattro vierwielaandrijving zijn te combineren.

Meer informatie
Levendig. De Audi Q3.

De Audi Q3 komt graag in de stad, maar voelt zich op alle wegen thuis. De nieuwe motorengeneratie overtuigt door het extra vermogen en de toegenomen efficiency, waardoor dit een echte performance SUV is. Dankzij de uitgebreide standaarduitrusting en vele opties is uw Audi Q3 volledig naar wens samen te stellen.

Meer informatie
Karaktervol. De nieuwe Audi Q5.

Laat niets aan het toeval over. Deze premium-SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Het is een karaktervolle verschijning met een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. Dat biedt veel mogelijkheden, elke dag weer. De nieuwe Audi Q5.

Meer informatie
Alleskunner. De Audi Q7.

De Audi Q7 is het resultaat van onze inspanningen om altijd de beste te willen zijn. Deze SUV is gespierd en straalt toch elegantie uit. Dankzij slimme gewichtsbesparing is hij tot wel 325 kg lichter dan zijn voorganger. Zijn fraaie interieur is ongekend perfect afgewerkt met premium materialen. Daarnaast is de Audi Q7 leverbaar als plug-in hybrid onder de noemer Audi Q7 e-tron quattro.

Meer informatie
  • 563x317-q8.jpg
    Q8 studiemodel

    De voorbode van een dynamische, efficiënte en comfortabele productieversie die Audi in 2018 zal introduceren.

    Lees meer
quattro 320x160_Film_Q_Offensive_V1.jpg

Legendarische techniek die voortdurend wordt aangepast aan de eisen van de tijd: de permanente vierwielaandrijving van Audi voelt zich overal thuis.

Voorsprong door techniek 05_Connect.jpg

Voorsprong door techniek, daar staan wij voor. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Ervaar zelf wat Audi allemaal in huis heeft.

Zoek een Audi dealer 350x210_q7-etron.jpg

De Audi dealers geven u graag meer informatie. Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging en maak desgewenst meteen een showroomafspraak.