Audi exclusive leder, leer, bekleding

Audi exclusive | leder en stiksels in veel kleuren | Audi Nederland

Audi exclusive leder: voel en ruik het karakter

Leder is een uniek natuurproduct. Het aanraken ervan zorgt voor een ontspannend gevoel en het wekt verwachtingen voor een bijzondere reis. Ernaar kijken is altijd weer een genot. Het zachte oppervlak lijkt in het licht te glanzen. Lederen bekleding in uw Audi zorgt voor exclusief comfort.

Geen ledervel is hetzelfde en dat past uitstekend in de filosofie van Audi exclusive. Desondanks letten we er vanzelfsprekend op dat alle stukken die in het interieur worden verwerkt, perfect op elkaar zijn afgestemd. Een verwerking die het leder ontziet, garandeert dat de natuurlijke eigenschappen behouden blijven, ook als het leder eenmaal in de auto zit.
LDR_PG01_AQUA_10333.jpg

Oogt en voelt geweldig

Voordat leder geschikt is voor verwerking in een Audi, ondergaat het meer dan dertig tests. Daardoor is gegarandeerd dat u na het openen van het portier van uw Audi steeds weer wordt ontvangen door aangenaam aanvoelend leder met een schitterende uitstraling.
LDR_PG02_AQUA_10335.jpg

Gevoeligheid

Voor bepaalde handelingen tijdens het met leder bekleden van stoelen en interieurdelen vertrouwen wij op nauwkeurig handwerk. Zo worden bijvoorbeeld de stikselnaden van de Audi exclusive stuurwielen met veel oog voor detail grotendeels met de hand aangebracht.
content_paragraph_3.img.image.jpeg

Grote kleurkeuze

Als u een lederuitrusting van Audi exclusive kiest, zijn er amper beperkingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk het stuurwiel met een andere kleur leder te overtrekken dan de stoelen – of zelfs maar delen van de stoelen.
LDR_PG04_AQUA_10334.jpg

Individueel karakter

Kies uit een groot aanbod ledertinten precies die kleur, die u in gedachten had. Als aanvulling hierop kunt u ook de kleur van de contraststiksels uitzoeken. Geef uw auto een volledig persoonlijk karakter.
Audi exclusive contact ST08_ADIV_P_10377.jpg

Uw Audi dealer geeft u graag meer informatie over de fascinerende mogelijkheden van Audi exclusive. Neem contact met hem op.

Audi exclusive gallery ST12_Dekore&Hoelzer_Galerie.jpg

Ontdek de lederen bekleding van Audi exclusive. Natuurlijke schoonheid die u kunt voelen.

Individualstudio Audi exclusive Neckarsulm ST10_AU110330.jpg

De Individualstudio van Audi exclusive in het Audi Forum Neckarsulm (Duitsland) is een bijzonder platform voor de vervulling van verfijnde wensen. Daar is het samenstellen van een nieuwe Audi een feest voor de zintuigen.