Audi exclusive individuele lakkleur, carrosseriekleur, autolak

Audi exclusive lakkleuren: een onweerstaanbare aanblik

De wereld is kleurrijk. Zoek uw favoriete tint. Het goud van een zonsondergang, het rood van een wijn, het groen van een smaragdring – al deze kleuren kunt u als lak op uw Audi krijgen. En vrijwel elke andere tint waarvan u een voorbeeld naar uw Audi dealer meeneemt.

Verder hebben wij natuurlijk ook een ruime selectie aan reeds bedachte kleuren voor u paraat. Kies uw favoriete lakkleur uit ongeveer honderd tinten. Wat dacht u van chique Zadelbruin pareleffect? Of ziet u liever Palaisblauw pareleffect, dat doet denken aan uitgestrektheid en ruimte?

Schitterende glans
256x144_AQUA_10341.jpg
Welke laksoort het ook wordt, de kwaliteitseisen tijdens de productie zijn uiterst streng. Organische pigmentstoffen laten de kleuren schitteren en anorganisch pigment is goed bestand tegen veroudering.
Ontziende verwerking
LACK_PG02_Material-Kacheln_Tamo_dunkelbraun_39L.jpg
Door metaaldeeltjes aan de lak toe te voegen, ontstaat het fascinerende effect van metallic lakken. De deeltjes zijn meestal van aluminium, maar ook messing wordt gebruikt. Om ze intact te laten, is tijdens het lakprocedé bijzondere aandacht nodig.
Vier lagen voor jarenlange kwaliteit
LACK_PG03_AR8_131015.jpg
De lak op een Audi is niet dikker dan een mensenhaar, maar bestaat toch uit vier lagen. Die garanderen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw lievelingskleur. Dat geldt zowel voor Zonnegoud als Smaragdgroen en elke andere tint.
Inspiratie gevraagd
AR8_C_131001.jpg
Er is maar één kans voor een eerste indruk. Maak daar gebruik van en kies voor uw auto uit het grote kleurenaanbod van Audi exclusive een volledig persoonlijke carrosserietint. Voor andere kleuren verheugen wij ons op uw eigen inspiratie.
Audi exclusive contact ST08_ADIV_P_10377.jpg

Uw Audi dealer geeft u graag meer informatie over de fascinerende mogelijkheden van Audi exclusive. Neem contact met hem op.

Audi exclusive gallery ST12_Dekore&Hoelzer_Galerie.jpg

Een onweerstaanbare aanblik. Laat u voor uw keuze van uw individuele lakkleur inspireren.