Audi exclusive decoratielijsten, inleg

Audi exclusive | decoratielijsten, inleg | Audi Nederland

Audi exclusive hout: gecreëerd door de natuur

Elke boom is uniek – net zoals de decoratielijsten die ervan worden gemaakt. Vrijwel geen ander materiaal beloont u met zoveel sfeer als hout dat doet. Als u met een vinger over de kleine poriën van de decoratiepanelen glijdt, voelt u meteen de exclusiviteit en hoogwaardigheid - en vooral de tijd en inspanning die in deze sierstukken zijn gestoken.

Audi gebruikt principieel geen tropisch hardhout, zelfs niet als het op een plantage is gegroeid. In plaats daarvan komen houtsoorten in aanmerking die het karakter van uw auto extra benadrukken. Het aanbod varieert van klassiek eikenhout tot aan fascinerende soorten zoals gevlamd mirtehout.
DEK_PG01_QA8_D_10091.jpg

Nog exclusiever

De voordelen voor u: nog meer exclusiviteit en een ruime keuze. Als aanvulling op de houtsoorten zijn er ook bijzondere kleuren en patronen om uit te kiezen. Zo verandert het interieur in een unieke rustgevende zone met een aangename ambiance.
DEK_PG02_Material-Kacheln_Tamo_dunkelbraun_39L.jpg

Voelbare perfectie

Een voorbeeld van een houtpatroon is het donkerbruine naturel tamohout met open poriën. Dit groeit in Japan en Rusland en vertoont een fascinerend golfpatroon, dat in de decoratielijsten behouden blijft. De houtstructuur is zichtbaar.*
DEK_PG03_AQUA_10339.jpg

Met grote nauwkeurigheid verwerkt

De dunne fineerbladen voor decoratielijsten worden geschild uit stammen en wortelknollen. Een set voor één auto is in de regel afkomstig van één knol of één stam, zodat alle panelen bij elkaar passen.
DEK_PG04_AQUA_10338.jpg

Fascinerende vormen

Elke Audi heeft een eigen karakter – en de decoratielijsten versterken dit. Maak bijvoorbeeld een persoonlijk statement met het moderne aluminium/zwart Beauforthout, dat bestaat uit verfijnd fineer en stroken aluminium.*
Goed om te weten

* Houd er rekening mee dat deze decoratielijsten niet in elk model leverbaar zijn.

Audi exclusive contact ST08_ADIV_P_10377.jpg

Uw Audi dealer geeft u graag meer informatie over de fascinerende mogelijkheden van Audi exclusive. Neem contact met hem op.

Audi exclusive gallery ST12_Dekore&Hoelzer_Galerie.jpg

Ontdek de decoratielijsten van Audi exclusive. Natuurlijke schoonheid die u kunt voelen.

Individualstudio Audi exclusive Neckarsulm ST10_AU110330.jpg

De Individualstudio van Audi exclusive in het Audi Forum Neckarsulm (Duitsland) is een bijzonder platform voor de vervulling van verfijnde wensen. Daar is het samenstellen van een nieuwe Audi een feest voor de zintuigen.