QA4_D_131003.jpg

Audi exclusive line

Een Audi wordt speciaal voor u gebouwd: hij heeft exact de uitrusting en motor die u heeft uitgekozen. Voeg daar Audi exclusive line aan toe. Dat is de ideale manier om kennis te maken met het personaliseren van uw auto.

Audi exclusive line is er voor bepaalde modellen. Met Audi exclusive line geeft u uw auto een stijlvolle touch. Wij hebben voor u fraaie decoratielijsten en interieurmaterialen tot een stemmig geheel gecombineerd. De prachtige kleuren zijn afkomstig van Audi exclusive. Zo verandert een Audi in uw gepersonaliseerde Audi.

Gekleurde stiksels
AQ5_D_10147_1.jpg
Gekleurde stiksels sieren het interieur op. In modellen met twotone lederen bekleding zijn deze stiksels in de kleur van de stoelmiddenbanen. Afhankelijk van het model Audi zitten de stiksels op het stuurwiel, de versnellingspook-/transmissiehendelmanchet, de portierpanelen, de portierarmsteunen, de overkapping van het instrumentenpaneel en/of de middenarmsteun voor.
Decoratielijsten
QA4_D_131002.jpg
In Audi exclusive line zijn exclusieve decoratielijsten inbegrepen. Afhankelijk van het model Audi heeft u keuze uit bijvoorbeeld geborsteld mat aluminium, zwarte pianolak, aluminium/zwart Beauforthout, naturel eucalyptushout en donkerbruin wortelnotenhout.
Audi exclusive line verschilt per model. In grote lijnen is de volgende uitrusting inbegrepen: ● Sportstoelen of comfortstoelen voor
● Elektrisch verstelbare lendensteunen voor
● Lederen bekleding, in bepaalde modellen twotone, afgewerkt met gekleurde biezen en stiksels
● Deel van portierpanelen alsmede de portierarmsteunen bekleed met leder met gekleurde stiksels
● Een stuurwiel met gekleurde stiksels
● Versnellingspook-/transmissiehendelmanchet met gekleurde stiksels
● Decoratielijsten van bijvoorbeeld geborsteld mat aluminium, zwarte pianolak, aluminium/zwart Beauforthout, naturel eucalyptushout of donkerbruin wortelnotenhout
● Hemelbekleding van zwarte stof
● Voetmatten met gekleurde biezen en stiksels
● Audi exclusive instaplijsten