Audi exclusive

Audi exclusive | personaliseren, individualiseren | Audi Nederland

Audi exclusive. Personally yours.

Audi verkoopt jaarlijks wereldwijd meer dan een miljoen auto’s. Van de uwe echter maar één. Hoe dat kan? Met Audi exclusive. Daarmee krijgt uw Audi een personal touch.

Combineer fraaie decoratielijsten, kleurrijk leder en een individuele lakkleur uit het grote aanbod van Audi exclusive met elkaar. Precies volgens uw persoonlijke smaak. Zo ontstaat uw unieke auto.
00:00 | 00:00

Een impressie van Audi exclusive in deze Engelstalige video

AE_PG01_AQUA_10351.jpg

Inspiratie

Een auto met een individueel karakter, gemaakt voor een speciaal iemand. Wie Audi rijdt, waardeert het bijzondere. Audi exclusive biedt u de mogelijkheid deze unieke eigenschappen vorm te geven. Maak uw dromen waar; er zijn amper beperkingen.
256x144_AQUA_151002.jpg

Ambachtelijk handwerk

Aan het vervaardigen komt uiterst nauwkeurig gereedschap te pas: de menselijke hand. Mensen hebben namelijk iets dat machines missen: gevoel. Zelfs de lederstiksels zijn in grote mate met de hand genaaid, waardoor de afwerking specifiek is voor elke auto.
LDR_PG02_AQUA_10335.jpg

Lederuitrusting

Elk ledervel is uniek, waardoor het bij uitstek past bij de filosofie van Audi exclusive. Met de fraaie lederen bekledingen en afwerking zijn er nog meer keuzemogelijkheden om de binnenkant van uw Audi aan te kleden. Zorg voor uw eigen, persoonlijke interieurambiance.
Meer informatie
DEK_PG01_QA8_D_10091.jpg

Decoratielijsten

Met de Audi exclusive decoratielijsten krijgt het interieur van uw Audi nog meer cachet. Uw smaak bepaalt het karakter. Kies bijvoorbeeld, afhankelijk van het model Audi, voor het warme, gladde sepia eikenhout. Of maak een persoonlijk statement met de koele uitstraling van aluminium met zwart beauforthout.
Meer informatie
256x144_AQUA_151004.jpg

Individuele lakkleur

Het goud van een zonsondergang, het rood van een wijn - de wereld zit vol kleur. Wat is uw favoriete tint? Een individuele lakkleur van Audi exclusive geeft uw Audi een exquise karakter en maakt hem uniek.
Meer informatie
Audi exclusive contact ST08_ADIV_P_10377.jpg

Uw Audi dealer geeft u graag meer informatie over de fascinerende mogelijkheden van Audi exclusive. Neem contact met hem op.

Audi exclusive gallery ST12_Dekore&Hoelzer_Galerie.jpg

Ontdek Audi exclusive. Natuurlijke schoonheid die u kunt voelen.

Individualstudio Audi exclusive Neckarsulm ST10_AU110330.jpg

De Individualstudio van Audi exclusive in het Audi Forum Neckarsulm (Duitsland) is een bijzonder platform voor de vervulling van verfijnde wensen. Daar is het samenstellen van een nieuwe Audi een feest voor de zintuigen.