MMI navigatie plus > Audi functions on demand | Audi Nederland > Audi Nederland

MMI navigatie plus
in uw Audi

Aan MMI navigatie plus is goed te zien hoe vernieuwend de actuele MMI-generatie is. U krijgt innovatieve navigatietechnologie en infotainment met veel functies en een logische bediening. De kaarten zijn in 3D weer te geven, niet alleen wat betreft de landschappen, maar ook de bebouwing in steden. Updates zijn rechtstreeks in de auto te downloaden.

Kort of lang

Flexibiliteit in optima forma: via de myAudi-app voegt u in een bestaande auto 'over the air' een originele fabrieksoptie toe. U bepaalt zelf hoe lang u daarvan gebruik wilt maken.

Dit kost het*
1 maand op proef**

1 maand

6 maanden

1 jaar
€ 1

Vanaf € 60,50

Vanaf € 312,50

Vanaf € 606
MMI navigatie plus via functions on demand

Topklasse en volledig geïntegreerde navigatie

Navigatiesystemen zijn er in vele soorten en maten. Uw smartphone gebruiken om van A naar B te komen is de eenvoudigste manier. Alleen met een origineel navigatiesysteem van Audi haalt u het beste uit uw auto. MMI navigatie plus is immers volledig in uw Audi geïntegreerd. Dankzij deze naadloze samenvoeging met de andere functies in MMI en de vele sensoren die uw auto telt, is geen enkele navigatie zo geavanceerd als MMI navigatie plus. Op het middenscherm en in de Audi virtual cockpit zijn haarscherpe kaarten te tonen die landschappen en bebouwing in 3D tonen. Een dataverbinding zorgt ervoor dat de optimale route permanent wordt aangepast aan het actuele verkeersbeeld. Verder benut de auto het kaartmateriaal om te anticiperen op onder meer hellingen en snelheidslimieten.

Download de myAudi-app en kies de gebruiksduur van MMI navigatie plus
Flexibel

Gebruik de optie net zo lang als u wenst

Samenhang

Volledig geïntegreerd in het infotainment

Duidelijk

Toonaangevende kaartweergave

Vereisten voor Audi functions on demand

Dit hebt u nodig

MMI navigatie plus kan heel snel in uw Audi actief zijn. Zorg ervoor dat de myAudi-app op uw smartphone staat. Verder hebt u voor deze upgrade nodig:

  • een geverifieerd myAudi-account met u als hoofdgebruiker of extra gebruiker
  • een Audi die af fabriek is voorbereid op 'functions on demand'
Voetnoten bij de prijzen
*
Alle bedragen zijn inclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden. De enige geldige prijs is die die op het moment van aankoop in de myAudi-app wordt getoond.
**
U mag elke optie binnen 'functions on demand' één keer uitproberen. Dit is voorbehouden aan maximaal twee geregistreerde gebruikers per auto per jaar.