Extra koplampfuncties > Audi functions on demand | Audi Nederland > Audi Nederland

Extra koplampfuncties
op uw Audi

De geavanceerde ledkoplampen van Audi zijn tot een breed scala aan verlichtingsfuncties in staat. Dankzij 'functions on demand' kunt u naar behoefte aanvullende features toevoegen. Dan past de lichtbundel van uw Audi zich aan de snelheid en situatie aan. U krijgt dan meteen de futuristische dynamische lichtanimatie van de coming home-/leaving-homefunctie erbij.

Kort of lang

Flexibiliteit in optima forma: via de myAudi-app voegt u in een bestaande auto 'over the air' een originele fabrieksoptie toe. U bepaalt zelf hoe lang u daarvan gebruik wilt maken.

Dit kost het*
1 maand op proef**

1 maand

6 maanden

1 jaar
€ 1

Vanaf € 13

Vanaf € 67

Vanaf € 129,50

Nog geavanceerdere autoverlichtng

Met deze upgrade passen de ledkoplampen van uw Audi zich aan de snelheid en daarmee ook aan de wegcategorie aan. De lichtbundel is dus anders in de bebouwde kom dan op provinciale wegen, autowegen en snelwegen. Ook schijnen de lampen bij in bochten en tijdens afslaan op een kruising. Heel fraai is de dynamische lichtanimatie in koplampen en achterlichten tijdens het ontgrendelen en afsluiten van de auto.

Download de myAudi-app en kies hoe lang u de extra lichtfuncties wilt gebruiken
Flexibel

Gebruik de optie net zo lang als u wenst

Adaptief

In elke situatie het beste licht

Opvallend

Een hightech animatie bij openen en sluiten

Vereisten voor Audi functions on demand

Dit hebt u nodig

De extra verlichtingsfuncties kunnen heel snel op uw Audi actief zijn. Zorg ervoor dat de myAudi-app op uw smartphone staat. Verder hebt u voor deze upgrade nodig:

  • een geverifieerd myAudi-account met u als hoofdgebruiker of extra gebruiker
  • een Audi die af fabriek is voorbereid op 'functions on demand'
Voetnoten bij de prijzen
*
Alle bedragen zijn inclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden. De enige geldige prijs is die die op het moment van aankoop in de myAudi-app wordt getoond.
**
U mag elke optie binnen 'functions on demand' één keer uitproberen. Dit is voorbehouden aan maximaal twee geregistreerde gebruikers per auto per jaar.