Matrix-ledkoplampen
op uw Audi

Met de matrix-ledtechnologie van Audi wordt de weg nauwkeurig en intens verlicht. Verblinding van tegemoetkomend verkeer en voorliggers komt beduidend minder voor. Als het camerasysteem andere verkeersdeelnemers ziet, worden zij niet met grootlicht beschenen, maar de gebieden ertussen en ernaast wel. Het aanpassen van de lichtverdeling en het reageren op tegemoetkomend verkeer zijn dynamische processen die in de koplampen zichtbaar zijn. De duidelijk verbeterde verlichting van de weg draagt in het donker bij aan de verkeersveiligheid en het rijcomfort.

Kort of lang

Flexibiliteit in optima forma: via de myAudi-app voegt u in een bestaande auto 'over the air' een originele fabrieksoptie toe. U bepaalt zelf hoe lang u daarvan gebruik wilt maken.

Dit kost het*
1 maand op proef**

1 maand

6 maanden

1 jaar
€ 1

Vanaf € 26

Vanaf € 135

Vanaf € 261.50

Een hightech lichtbundel die zich voortdurend aanpast

De Audi matrix-ledtechnologie werkt met ledlichtbronnen en nauwkeurige optische technieken, met als resultaat een adaptieve lichtverdeling. Andere voertuigen worden niet met grootlicht beschenen, maar de gebieden ertussen en ernaast wel. Het aanpassen van de lichtverdeling en het reageren op tegemoetkomend verkeer zijn dynamische processen die in de koplampen zichtbaar zijn en die zijn afgestemd op het lichtcomfort voor u. In de matrix-ledkoplampen zijn de volgende functies actief: dagrijverlichting, dimlicht, grootlicht, positielicht, dynamische knipperlichten, afslaglicht (extra licht opzij tijdens afslaan), allweatherlicht (minder weerkaatsing en daardoor minder kans op verblinding door het eigen koplamplicht), manoeuvreerlicht (tijdens achteruitrijden aan de voorzijde extra verlichting schuin voor de auto), snelweglicht (op hogere snelheid schijnt de lichtbundel verder) en een automatisch-dynamische hoogteregeling.

Download de myAudi-app en kies de gebruiksduur van de matrix-ledkoplampen
Flexibel

Gebruik de optie net zo lang als u wenst

Adaptief

In elke situatie het beste licht

Zichtbaar

Een helder licht dat ver vooruit schijnt

Vereisten voor Audi functions on demand

Dit hebt u nodig

De matrix-ledkoplampen zijn heel snel aan uw Audi toe te voegen. Zorg ervoor dat de myAudi-app op uw smartphone staat. Verder hebt u voor deze upgrade nodig:

  • een geverifieerd myAudi-account met u als hoofdgebruiker of extra gebruiker
  • een Audi die af fabriek is voorbereid op 'functions on demand'
Voetnoten bij de prijzen
*
Alle bedragen zijn inclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden. De enige geldige prijs is die die op het moment van aankoop in de myAudi-app wordt getoond.
**
U mag elke optie binnen 'functions on demand' één keer uitproberen. Dit is voorbehouden aan maximaal twee geregistreerde gebruikers per auto per jaar.