Private lease van een elektrische auto | Audi Nederland > Een elektrische auto leasen bij Audi | Audi Nederland > Elektrische auto’s van Audi > Home > Audi Nederland
Zakelijk leasen

Audi Private Lease

Elektrische auto met Audi Private Lease

Elektrisch rijden biedt veel mogelijkheden en met elektrisch privé leasen geniet u van de lusten, maar niet van de lasten. U betaalt een vast maandbedrag en heeft geen omkijken naar het onderhoud van uw auto. Ontdek deze en vele andere voordelen van het private leasen van een elektrische auto.

Voordelen private lease

Er zijn veel voordelen aan het privé leasen van een elektrische auto. Zo hoeft u zich als rijder bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de restwaarde van de elektrische auto. Op die manier profiteert u van het feit dat de restwaarde van een elektrische auto voor de rijder niet meer onzeker uitvalt. Daarnaast heeft een EV minder onderhoud nodig dan een conventionele brandstof auto en worden de meeste onderhoudskosten bovendien gedekt in uw leasecontract.

Voordelen private lease
  • Geen onzekere restwaarde

    Een vaak gehoord argument tegen elektrisch rijden is de onzekere restwaarde van de auto bij verkoop. Daar hoeft u zich bij het privé leasen zoals gezegd geen zorgen over te maken. De leasemaatschappij houdt hier met de prijsstelling van het maandelijks tarief rekening mee, waardoor u niet de lasten draagt.

  • Weinig of geen onderhoudskosten

    Een elektromotor is minder complex dan een verbrandingsmotor. Dit komt doordat er minder (bewegende) onderdelen in een elektrische auto zitten, waardoor er minder sprake van slijtage is. Hier profiteert u ook van wanneer u een EV privé least. De onderhoudskosten van een elektrische auto zijn slechts ca. 35% van de totale onderhoudskosten van een benzineauto. Afhankelijk van uw leasecontract worden onderhoudskosten helemaal of deels vergoed.

Audi Private Lease

Met Audi Private Lease kunt u onbezorgd in een nieuwe EV rijden voor een vast bedrag per maand. Geen zorgen meer over verzekeringen, reparaties, onderhoud, wegenbelasting en schade. Geniet van de volgende voordelen van Audi Private Lease:

  • Service en onderhoud wordt uitgevoerd door uw Audi dealer in de buurt
  • Mogelijkheid om de looptijd en of kilometrage tussentijds aan te passen
  • Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof of stroom en eventuele bekeuringen
  • Ruim aanbod standaard rijk uitgeruste Audi Private Lease modellen met laag brandstofverbruik
Het zakelijk leasen van een elektrische auto bij Audi