Een elektrische auto leasen bij Audi | Audi Nederland > Elektrische auto’s van Audi > Home > Audi Nederland
Een elektrische auto leasen bij Audi

Een elektrische auto leasen bij Audi

Wilt u genieten van het comfort en gemak van een elektrische auto, zonder een grote investering te doen? Lease dan de 100% elektrische Audi e-tron. Audi geeft u de zekerheid van gemak en kwaliteit, nu ook met de elektrische auto. Elektrisch rijden is zeer voordelig: u betaalt geen BPM belasting en profiteert van een gunstige bijtelling.

Waarom een elektrische auto leasen?

Lease een elektrische auto zodat u bijdraagt aan een duurzame toekomst. U kunt voortaan zorgeloos rijden in uw Audi e-tron met zero emissie. Daarmee bent u klaar voor een nieuw tijdperk, zonder in te leveren op rijplezier.

Afgezien van duurzaamheid biedt het leasen van een elektrische auto nog meer voordelen. De kosten voor een volle accu zijn laag, u betaalt een vast bedrag per maand, zonder borg of een grote investering. Een elektrische auto leasen bij Audi: beter voor uw portemonnee én het milieu.

Waarom een elektrische auto leasen?
Wat kost het leasen van een elektrische auto?

Wat kost het leasen van een elektrische auto?

De leasekosten van een elektrische auto verschillen per model, maar zijn altijd opgebouwd uit de volgende kosten:

  • Maandelijkse leasekosten
  • Energiekosten (elektriciteit)
  • Bijtelling

Over het algemeen liggen de maandelijkse leasekosten van een elektrische auto hoger dan de leasekosten van een traditionele brandstof auto. De reden hiervoor is dat de aanschafwaarde van een elektrische auto hoger is. Door de gunstige emissiecijfers wordt dit gecompenseerd met een lagere bijtelling, subsidiemogelijkheden en voordelige wegenbelasting.

Wat kost het leasen van een elektrische auto?

Private Lease

Iedereen kan een elektrische Audi rijden voor een vast bedrag per maand, met Audi Private Lease. Geniet van een duurzame rijervaring zonder u zorgen te maken om verzekeringen, onderhoud en eventuele schade.

Zakelijke lease

Als zakelijke rijder wilt u een betrouwbare en comfortabele auto om kilometers op de weg af te leggen. Leasen is daarom een voor de hand liggende keuze. Audi maakt het mogelijk om nu ook een elektrische auto zakelijk te leasen. Een bewuste keuze voor de zakelijke rijder. Elektrisch rijden is duurzaam en daarbij goed voor de zakelijke portemonnee.

Zakelijke lease