Onderweg opladen > Opladen van A tot Z > e-tron > Home > Audi Nederland

Opladen van A tot Z

 • 1400x438_A_E-TRON_181014.jpg
1400x438_A_E-TRON_181014.jpg

Onderweg opladen

De vrijheid om lange trajecten elektrisch te rijden. Het gebruiksgemak om tussendoor te laden, bijvoorbeeld omdat u toch een tussenstop maakt. Of het gebrek aan een alternatief thuis, omdat u daar geen wallbox kunt monteren. Wat uw persoonlijke reden ook is, in al deze gevallen is de publieke laadinfrastructuur heel belangrijk voor u.

 • Shuttel laadpaal .jpg
  Meer dan 65.000 laadstations

  Met de Audi e-tron in combinatie met Shuttel heeft u toegang tot een Europees netwerk van meer dan 65.000 laadpunten. Het aantal snelladers langs snelwegen en andere doorgaande wegen wordt in hoog tempo uitgebreid, zodat u nu al in zestien landen voldoende plekken vindt om uw Audi e-tron op te laden.

 • e-tron opladen 563x417.jpg
  Internationaal laden

  Eén contract, één pas, één toegangssysteem. Als berijder van een Audi e-tron profiteert u met één gebruikersovereenkomst van laadgemak in zestien Europese landen. Landsgrenzen doen er niet toe, want de tarieven zijn voor u overal hetzelfde.

 • 563x317-L1005410_v03.jpg
  Shuttel mobiliteitskaart

  Maak uw keuzeaanbod in mobiliteit nog completer en helemaal van deze tijd. Uw Audi e-tron is nu speciaal verkrijgbaar mét het complete mobiliteitsaanbod van Shuttel. Met uw eigen en persoonlijke Shuttel mobiliteitskaart kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten op gebied van vervoer, zoals onder andere alle openbare vervoersvormen (inclusief OV-fi ets), Greenwheels, garage-en straatparkeren en taxidiensten. Zo heeft u naast het laden van uw gloednieuwe Audi e-tron altijd de keuzemogelijkheid om uw reis op maat te plannen met een alternatief vervoersmiddel.

 • Shuttel app e-tron.jpg
  De Shuttel app

  Met de Shuttel dienstverlening krijgt u bovendien toegang tot uw eigen persoonlijke klantportaal en de Shuttel app. Hier kunt u onder andere eenvoudig uw reis op maat plannen en gemaakte ritten administreren. Met de Shuttel mobiliteitskaart ontvangt u één factuur met daarop al uw reistransacties. Deze kunt u eenvoudig indienen bij uw werkgever of gebruiken voor uw eigen boekhouding.

1400x600_A_E-TRON_181039.jpg
563x317-ionity_image_7.jpg

Snelladen langs grote wegen: het IONITY netwerk

Om probleemloos lange afstanden af te leggen, zijn een ruime actieradius en een goed netwerk van laadstations vereist. Het grote rijbereik is een van de vele pluspunten van de Audi e-tron. Ook met de snelladers langs Europese doorgaande wegen zit het wel goed, want Audi is een van de deelnemende partijen in IONITY. Deze aanbieder van snelladers bouwt momenteel een dekkend netwerk in 25 Europese landen. De snelladers zijn geschikt voor 350 kW-laden, waardoor de nieuwste generatie elektrische auto’s er razendsnel is vol te tanken met stroom.

De e-tron routeplanner bepaalt automatisch wanneer en waar er gestopt kan worden om tussentijds te laden. Met de juiste snellader is de hoogspanningsaccu van de Audi e-tron in dertig minuten weer vol. De Audi e-tron kan met maximaal 150 kW laden.

Dit heeft het pan-Europese netwerk van IONITY u te bieden:

• Zo’n 400 IONITY stations met gemiddeld zes laadpunten in 25 Europese landen (planning: 2020)
• 24/7 geopend
• Facturering via Shuttel