e-tron GT FAQ | Audi Nederland > Modellen > Audi Nederland
FAQ pre-booking Audi e-tron GT

Audi e-tron GT FAQ's

Al uw vragen over de Audi e-tron GT beantwoord

Pre-booking Audi e-tron GT

Welke voordelen krijg ik als ik een pre-booking plaats?
Pre-booking geeft u voorrang bij het bestellen van de Audi e-tron GT. U krijgt hiermee de kans als een van de eersten de Audi e-tron GT te kunnen bestellen bij uw dealer. Uw dealer houdt u op de hoogte van de meest recente informatie over de Audi e-tron GT. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan exclusieve evenementen.
Wat houdt een pre-booking in?
Pre-booking geeft u de mogelijkheid om als een van de eerste de Audi e-tron GT te kunnen bestellen bij uw dealer. Dit staat dus niet gelijk aan een bestelling van de Audi e-tron GT, u krijgt een voorrangspositie.
Garandeert een pre-booking dat mijn Audi e-tron GT eerder geleverd wordt dan bestellingen zonder pre-booking?
Nee, dit kan niet met 100% worden gegarandeerd. De productieweek wordt voornamelijk beïnvloed door de door u gekozen specificaties. Daarom kunnen auto's die op een later tijdstip worden besteld, een eerdere productieplek hebben dan eerdere bestellingen. Waar mogelijk krijgen bestellingen met pre-booking voorrang op bestellingen zonder pre-booking.
Kan mijn pre-booking worden overgedragen aan een andere persoon?
Het overdragen van een pre-booking is niet mogelijk. Wenst u uw pre-booking te annuleren, neemt u dan contact op met de Audi dealer waar u de pre-booking geplaatst heeft. Een andere geïnteresseerde zal zelf een pre-booking bij een Audi dealer kunnen maken.
Kan mijn dealer voor mij pre-booken?
Nee, dealers kunnen niet voor u pre-booken. Wel kan uw dealer u helpen bij het invullen van het pre-bookingsformulier.
Ik heb na mijn pre-booking online nog geen bevestiging ontvangen. Is mijn pre-booking correct ontvangen?
Heeft u het juiste e-mailadres ingevuld? Is de e-mail in uw spam map terecht gekomen? Als dit niet het geval is, dan kunt u de status van uw pre-booking controleren bij de door u gekozen dealer.
Wordt mijn pre-booking automatisch omgezet in een koopcontract?
Nee. Uw pre-booking geeft u voorrang bij het bestellen van de Audi e-tron GT. Zodra het mogelijk is om een Audi e-tron GT samen te stellen en te bestellen, zal uw dealer direct contact met u opnemen. Vervolgens kunt u bij uw Audi dealer het koopcontract tekenen.
Waar worden mijn persoonsgegevens opgeslagen?
Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en ons privacy beleid, waarover u meer kunt lezen op https://www.audi.nl/nl/web/nl/tools/navigation/layer/Privacystatement.html
Voorts zijn de algemene leveringsvoorwaarden en het privacy statement van de door u gekozen dealer van toepassing.
Kan ik mijn pre-booking annuleren?
Ja dat kan. Zolang er geen bindend koopcontract is afgesloten, kunt u uw pre-booking kosteloos annuleren. Hiervoor dient u contact op te nemen met de Audi dealer waar u de pre-booking heeft geplaatst.
Tot wanneer kan ik mijn pre-booking nog annuleren?
Zolang u geen bindend koopcontract heeft gesloten, kunt u uw pre-booking op elk moment annuleren. U kunt uw pre-booking annuleren bij uw Audi dealer waar u de pre-booking heeft gemaakt.
Wanneer kan ik de Audi e-tron GT officieel bestellen?
Uw dealer zal na het plaatsen van een pre-booking contact met u opnemen zodra het mogelijk is om een Audi e-tron GT samen te stellen en te bestellen. Dit zal na verwachting medio Q1 2021 zijn.
Hoe lang heb ik de tijd om een pre-booking om te zetten in een koopcontract?
Vanaf het moment dat de Audi e-tron GT officieel bestelbaar is, heeft uw 3 weken de tijd om uw pre-booking om te zetten in een koopcontract. Na deze periode kunt u niet langer gebruik maken van de rechten die aan uw pre-booking vastzitten. Het is uiteraard wel mogelijk om na die 3 weken een Audi e-tron GT te bestellen.
Wanneer ontvang ik meer informatie over de Audi e-tron GT?
U ontvangt regelmatig nieuws, informatie en details over de Audi e-tron GT via de Audi e-tron GT nieuwsbrief wanneer u uw pre-booking heeft afgerond.
Wanneer staat de marktintroductie van de e-tron GT gepland?
Het productiemodel van de Audi e-tron GT staat gepland voor Q1 2021. Vanwege Covid-19 is niet precies duidelijk waar en hoe de première zal plaatsvinden.
Wordt mijn pre-booking automatisch omgezet in een koopcontract?
Nee, uw pre-booking wordt niet automatisch omgezet in een koopcontract. U behoort tot de eersten die door Audi worden uitgenodigd om een Audi e-tron GT te configureren en te bestellen. De pre-booking geeft u voorrang bij het configureren en/of bestellen van de auto.

Vragen over uw Audi e-tron GT

Wat is de actieradius van de Audi e-tron GT?
De officiële actieradius van de Audi e-tron GT is momenteel nog niet bekend. De actieradius wordt gemeten via de WLTP-testcyclus en kan verschillen afhankelijk van de uitrusting van de auto. De daadwerkelijke actieradius is onder meer afhankelijk van rijstijl, snelheid, gebruik van comfort en accessoires, buitentemperatuur, aantal passagiers / bagage en type landschap. De opgegeven actieradius voor het conceptmodel, volgens de meetcyclus WLTP, is 400 kilometer.
Komt er een mogelijkheid om de Audi e-tron GT snel op te laden?
Ja er komen mogelijkheden om de Audi e-tron GT snel op te laden. De exacte details van het opladen van de Audi e-tron GT komen op een later tijdstip.
Wat kost de Audi e-tron GT?
De prijs van de Audi e-tron GT is nog niet nog niet bekend. Zodra de prijzen bekend zijn, dan wordt u o.a. geïnformeerd over de definitieve prijzen.
Ik heb een koopcontract ondertekend bij mijn dealer. Wanneer kan ik de door mij bestelde auto verwachten?
De eerste leveringen van de Audi e-tron GT staan gepland voor het tweede kwartaal van 2021. Uw dealer kan u informeren over de levertijd van de door u bestelde auto.

Pre-bookingsvoorwaarden Audi e-tron GT

Voorwaarden voor het vooraf boeken van de Audi e-tron GT.
Deze voorwaarden zijn van toepassing als u een pre-booking wil maken voor de Audi e-tron GT. U wordt gevraagd om de voorwaarden van uw pre-booking te accepteren. We raden u aan deze voorwaarden grondig te lezen.
Proces pre-booking & bestellen
Uw pre-booking is pas definitief en geldig na de verificatie door de Audi Dealer. Hiervoor is het niet nodig een aanbetaling te doen. Uw pre-booking is persoonsgebonden en kan niet worden overgedragen aan derden, net zoals u niet de mogelijkheid heeft om namens anderen een pre-booking te plaatsen. Tevens kunt u in overleg met uw dealer uw voorkeursdealer wijzigen.
Door de Audi e-tron GT vooraf te pre-booken, heeft u het recht om een ​​Audi e-tron GT als een van de eerste configureren en bestellen. Zodra de auto in Nederland besteld kan worden, zal met iedereen die een geldige pre-booking heeft geplaatst, contact worden opgenomen voor de gewenste configuratie en definitieve aankoop. De levertijd is afhankelijk van de uitrustingsvariant die u bestelt. Omdat het productiemodel nog niet is geproduceerd, kunnen de definitieve specificaties afwijken van de beschrijving. Pon’s Automobielhandel B.V. behoudt zich het recht voor om fouten en onnauwkeurigheden te corrigeren en om de inhoud van de website te wijzigen of bij te werken zonder dit vooraf te melden. U dient zich er ook van bewust te zijn dat bepaalde combinaties van uitrusting / kleur / aandrijflijn mogelijk niet beschikbaar zijn op het moment dat u de gelegenheid krijgt om uw bestelling af te ronden.
Privacy
Als u de Audi e-tron GT wilt pre-booken, dan hebben wij daarvoor uw persoonsgegevens nodig.
Tevens delen wij deze gegevens met de door uw gekozen Audi-dealer zodat u gecontacteerd kunt worden over het sluiten van een pre-bookingsovereenkomst.
Door middel van uw registratie ontvangt u van de door u geselecteerde Audi dealer en Pon’s Automobielhandel B.V. updates en nieuws om u zo goed mogelijk op de hoogte houden van de prebooking. Dit kan telefonisch gebeuren of via email. Dergelijke contactmomenten zullen enkel betrekking hebben op de Audi e-tron GT. Denk hierbij aan productnieuws, evenementen, uitleg over het proces van het pre-booken en aanverwante diensten. Wanneer u hier geen prijs meer op stelt, kunt u zich hiervoor eenvoudig afmelding in elke uiting die u ontvangt van ons ons of de dealer.
Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en mogelijk ook voor andere doelen, zie ons privacy beleid: https://www.audi.nl/nl/web/nl/tools/navigation/layer/Privacystatement.html
Voor vragen kunt u terecht bij uw Audi dealer.