MOVE the city

MOVE

Inspireren en informeren

Mobiliteit:
Vandaag en in de toekomst

Move nodigt bezoekers uit om zich te laten inspireren, informeren en in gesprek te gaan over de toekomst van mobiliteit en de impact hiervan op de samenleving.

Move laat mobiliteitsontwikkelingen op interactieve wijze zien en biedt ruimte om te experimenteren met nieuwe vormen van mobiliteit voor in en om de stad. Move is daarom gevestigd op een bijzondere locatie in Amsterdam, één van de meest intensieve kruispunten van Nederland op het gebied van mobiliteit.

Move the City

In het thema ‘Move the City’ ervaar je hoe de toekomst van mobiliteit eruit kan zien in en om steden. Hoe verplaatsen we ons in de stad van de toekomst?

In Move the City kun jij als eerste kennis maken met Audi conceptcars.
Virtual reality en interactieve games verruimen je blik op mobiliteit

MOVE the city
Foto impressie van MOVE
Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00

Momenteel te zien in MOVE:
De Audi PB18 e-tron

De Audi PB18 e-tron is een super sportauto met volledig elektrische aandrijving. Je kunt ermee de weg op, maar ook racen! Met één druk op de knop verandert hij in een raceauto voor op het circuit: de bestuurdersstoel schuift naar de middenlijn van de auto voor perfecte controle en de ingebouwde achtervleugel komt omhoog voor een betere wegligging bij hoge snelheid. Op het circuit test Audi vele innovaties die de auto veiliger en efficiënter maken. Zo wordt er steeds meer energie teruggewonnen tijdens het rijden, waardoor de auto nog duurzamer wordt. Deze technieken zie je natuurlijk weer terug in de modellen voor dagelijks gebruik.

Meer foto's van de Audi PB18 e-tron
Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00