Audi A8 | Audi exclusive | Audi Nederland > A8 | Audi Nederland > A8 > Home > Audi Nederland

Uw A8

  • A8-2k7-1400x438.jpg
A8-2k7-1400x438.jpg

Onderscheidend

Nomen est omen: Audi exclusive staat garant voor exclusiviteit. Fraaie decoratielijsten, mooie ledertinten en een individuele lakkleur uit het rijke palet aan kleuren naar klantenwens: precies volgens uw wensen. Voor een gepersonaliseerde Audi A8 met een unieke uitstraling.

Audi exclusive lakkleuren

Er is maar één kans voor een eerste indruk. Maak daar gebruik van en kies uit het grote kleurenaanbod van Audi exclusive een volledig persoonlijke carrosserietint. Wij tonen u enkele voorbeelden.

Audi exclusive lederuitrustingen

Leder is een uniek natuurproduct. Contact met leder zorgt voor een ontspannen gevoel en draagt bij aan de bijzondere rijbeleving. De uitstraling is altijd fraai, want het zachte oppervlak lijkt in het licht te schitteren. Leder vervolmaakt het exclusieve zitcomfort in uw Audi A8.

Audi A8 met Audi exclusive lederuitrusting

Audi exclusive decoratielijsten

Weinig materialen zijn zo sfeerverhogend als hout. Als u met uw vinger over de decoratielijsten met kleine houtporiën strijkt, voelt u letterlijk wat exclusiviteit en topkwaliteit inhoudt – en bovenal zult u het vakmanschap waarderen dat inherent is aan deze uitrusting.

1400x500_QA8_D_171014.jpg
Bovenste decoratielijsten Audi exclusive barnsteen naturel eucalyptushout
1920x1080_10_MediaTextCombiXL_Heck_Fallback.jpeg

Audi Diplomatic Sales

Representing your country is an honourable and challenging task: in the diplomatic service, perfection and outstanding performance are required on all levels. Anyone who is equal to this challenge also has the highest of standards with respect to their car – and quite rightly so. We are therefore delighted that you are interested in our vehicles. After all, an Audi will fulfil your requirements in unique style.
Read more about Audi diplomatic sales (NL) and (EN)
Audi exclusive is een label van Audi Sport GmbH. Raadpleeg uw Audi dealer voor gedetailleerde informatie over de standaarduitrusting en meeruitvoeringen.