S7 Sportback > A7 > Home > Audi Nederland
 • stage_exterior_front.jpg
Der neue Audi S7 Sportback

S7 Sportback

Vanaf: € 124.890,00

Mooi en dynamisch.
De Audi S7 Sportback.

De Audi S7 Sportback heeft een elegante uitstraling, levert dynamische prestaties en beschikt over een hoogwaardig interieur. Kortom, gevoel en verstand komen met deze auto volledig aan hun trekken. Bovendien geniet u in onze sportieve coupé van de nieuwste technologieën voor rijassistentie en infotainment.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
 • Wij leveren de Audi S7 Sportback¹ standaard met 20-inch wielen en optioneel met 21-inch exemplaren.

 • Met de 257 kW (349 pk) sterke 3.0 TDI (gemiddeld brandstofverbruik*: 6,5 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie*: 170 g/km) accelereert de Audi S7 Sportback in 5,1 seconden van 0 naar 100 km/h.

 • De lage en brede singleframe-grille met S7-logo is het opvallendste element in het front.

 • Met name van opzij bezien maakt de Audi S7 Sportback¹ indruk met zijn elegante en sportieve coupé-silhouet.

 • De doorlopende strook met verlichting en de vier uitlaten zijn kenmerkend voor de achterzijde van de Audi S7 Sportback¹.

 • De spiegelkappen van de Audi S7 Sportback¹ zijn van huis uit in aluminiumkleur.

 • Maak kennis met de vele standaard infotainment-technologieën in de Audi S7 Sportback¹, waaronder de Audi virtual cockpit.

 • Dankzij MMI touch response krijgt u voel- en hoorbare feedback bij het gebruik van de schermen.

 • De S-sportstoelen zijn standaard. Ze zijn het ideale startpunt om het interieur te personaliseren, zoals hier met arrasrood leder met agaatgrijze stiksels.

 • Opties zoals de ambienteverlichting met instelbare kleurprofielen en het Premium Air Quality-pakket zijn ideaal om uitstraling en comfort naar een nog hoger niveau te tillen.

Elegant en met een vleugje emotie –
het exterieur

De Audi S7 Sportback¹ heeft een elegante uitstraling die is aangescherpt met progressieve S-elementen. Met strakke lijnen is een coupé-achtige creatie gemaakt. Het standaard S-sportonderstel met instelbare dempers zorgt ervoor dat de Audi S7 Sportback¹ laag op de weg ligt. Ook andere speciale S-kenmerken voegen dynamiek toe.

Audi S7 Sportback zijaanzicht
Meer over de sportieve standaarduitrusting
Sportiviteit in cijfers¹

Vermogen

257

kW

(349 pk)

Koppel

700

Nm

Acceleratie

5,1

s

0 naar 100 km/h

¹ Gemiddeld brandstofverbruik*: 6,5 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie*: 170 g/km

Een krachtige en dynamische aandrijving

De Audi S7 Sportback heeft een sportieve dieselmotor onder de kap. Deze 3.0 V6 TDI (gemiddeld brandstofverbruik*: 6,5 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie*: 170 g/km) met 257 kW (349 pk) en een koppel van 700 Newtonmeter laat de auto in 5,1 seconden van 0 naar 100 km/h sprinten. De standaard quattro permanente vierwielaandrijving zorgt ervoor dat al deze power het asfalt bereikt. Een optioneel sportdifferentieel in de achteras verbetert de wegligging in bochten.

De Audi S7 Sportback in het avondlicht
Meer over de aandrijving en rijdynamiek
Meer over het interieur

De focus op digitalisering

De Audi S7 Sportback¹ heeft een toonaangevend bedieningsconcept, uitgebreide infotainmentmogelijkheden en directe toegang tot de online toepassingen van Audi connect. Het hi-res 12,3-inch scherm van de standaard Audi virtual cockpit toont onder meer de toerenteller en snelheidsmeter, klok, brandstofvoorraad en resterende actieradius. Naar wens haalt u nog meer technologieën in huis, zoals de Audi smartphone interface (compatibel vanaf Apple iOS 10.0 en Android 6) waarmee u uw smartphone via usb aansluit en vanaf het MMI-scherm gebruikt.

Het digitale dashboard van de Audi S7 Sportback
Meer over de bediening en het infotainment

Een helder verhaal

Vier uitlaten, het S7-logo, de S-diffusor en de brede banden zijn duidelijke tekens van sportieve dominantie. Het is de Audi S7 Sportback¹ ten voeten uit.

De achterlichten van de Audi S7 Sportback
¹ Gemiddeld brandstofverbruik*: 6,5 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie*: 170 g/km