Audi S5 Sportback | Audi Nederland > A5 > Home > Audi Nederland
S5 Sportback
Vanaf: € 86.615,00

De Audi S5 Sportback.
Sporthart in een maatkostuum.

De Audi S5 Sportback is de mooiste manier om sportiviteit tot zijn recht te laten komen. De speciale S-bumpers en de aan weerszijden dubbele verchroomde uitlaten maken het prestatiepotentieel zichtbaar.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
 • Details

  LED-koplampen en LED-achterlichten zijn standaard op de Audi S5 Sportback. Nog mooier en geavanceerder zijn de optionele Audi Matrix LED-koplampen.

 • Exterieur

  Snelheid, luxe, exclusiviteit en gebruiksgemak: de Audi S5 Sportback biedt het allemaal. Dit is een auto die overal tot zijn recht komt en die overal in uitblinkt.

 • Exterieur

  De speciale bumpers en de vier verchroomde uitlaten maken het prestatiepotentieel van de Audi S5 Sportback zichtbaar. In de LED-achterlichten zitten dynamische knipperlichten.

 • Exterieur

  Deze Audi S5 Sportback is in de kleur Navarrablauw metallic. Hij staat op gegoten lichtmetaal in 5-spaak-cavo-design (S-design), met een contrastgrijze en gedeeltelijk gepolijste finish.

 • Details

  Een elektrisch bedienbaar glazen panoramadak is een designaanwinst die op zonnige dagen ook nog eens extra rijgenot oplevert. Hier afgebeeld op een A5 Sportback, maar ook een optie op de S5.

 • Details

  Het optionele Bang & Olufsen Sound System bestaat uit negentien luidsprekers, een zestienkanaals versterker van 755 watt en 3D-surround geluidsbeleving. De afgebeelde speakers zijn voorzien van verlichting.

 • Interieur

  Dit is een A5 sport met S line, maar de decoratielijsten van geborsteld mat aluminium zitten ook in een S5. Deze zijn tegen meerprijs te vervangen door zwarte pianolakafwerking.

 • Interieur

  De S5 Sportback staat standaard op 18-inch lichtmetaal in 5-dubbelspaak-ster-design (hier afgebeeld op een A5 sport met S line pakket).

 • De optionele parkeerhulp plus ondersteunt u met beeld en geluid en meebewegende lijnen tijdens inparkeren en manoeuvreren.

Cijfers zeggen meer dan duizend woorden

Vermogen

354

pk

Koppel

500

Nm

Acceleratie

4,7

seconden

van 0 naar 100 km/h

Gaat als de brandweer

Het is bekend: je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Met een sprint van 0 naar 100 km/h in slechts 4,7 seconden is die eerste indruk zo gemaakt. Dit is een topsporter.

Een zee van licht in het interieur

Het optionele glazen panoramadak is niet alleen een designhighlight, maar kan ook open voor zon en frisse lucht. Openen en sluiten kan ook van buitenaf, via de autosleutel.

Hoogwaardige keuzes voor de uitrusting

In uw Audi neemt u een bijzondere plaats in. Op de voorstoelen en achterin is het exclusieve comfort voelbaar aan de topklasse materialen en zeer goede afwerking. Kies voor de hier afgebeelde S-sportstoelen met stiknaden in ruitpatroon of ga voor de standaard sportstoelen of optionele comfort-sportstoelen. Eén ding weet u zeker: u zit altijd goed.

Meer over een interieur op maat en Audi exclusive

De toekomst recht voor u

Zorg voor overzicht met de Audi virtual cockpit. De navigatiekaart, infotainmentgegevens en Audi connect-toepassingen verschijnen haarscherp op het digitale instrumentarium. Switch met een druk op de knop tussen de weergave met grote of kleine snelheidsmeter en toerenteller. Er is ook een speciale S-weergavemodus voor een nog sportievere uitstraling. Ook prettig onderweg: de Audi smartphone interface om telefoonapps via het autoscherm te gebruiken.

Meer over de infotainment- en assistentiesystemen

Comfortabel ruimtewonder

In de grote kofferbak van de S5 Sportback is plek voor 480 liter aan bagage. Voor nog meer ruimte is de achterbank in drie delen neerklapbaar. Dankzij de standaard elektrisch bedienbare achterklep is in- en uitladen extra gemakkelijk. Tegen meerprijs werkt dit ook met een voetzwaai onder de bumper.