Audi A3 met 20 procent bijtelling

Zo voelt vooruitgang

Audi A4 Avant en bijtelling

De Audi A4 Avant biedt een voorsprong op het gebied van design en technologie. Hij is sportief en toonaangevend.

Een Audi A4 geeft veel ruimte voor een eigen invulling. Wellicht past de A4 design heel goed bij u. Of toon uw sportieve kant en kies voor de A4 sport. Zijn details benadrukken het temperament en de prestaties van uw Audi A4. Ook S line voegt veel sportiviteit toe.

De allermodernste technologie maakt kilometers verslinden in de Audi A4 Avant nog aangenamer. Zo zijn de optionele Matrix LED-koplampen een lichtend voorbeeld van progressiviteit: hun kristalachtig schijnsel zorgt voor een heldere en homogene verlichting van de weg.

Moderne assistentiesystemen helpen om ontspannen te reizen en brandstof te besparen. De optionele adaptive cruise control met stop & go-functie inclusief fileassistent neemt werk uit handen in druk verkeer en kan tot 65 km/h gedeeltelijk zelf sturen. Uw eerste stap op weg naar autonoom rijden?

De optionele Audi virtual cockpit geeft een duidelijk beeld van mobiliteit in de toekomst. Dit volledig digitale instrumentenpaneel met een hoge resolutie 12,3 inch kleurendisplay combineert functionaliteit met design van topniveau. Minder knoppen, veel functies. Bovendien is er Audi MMI en naar wens een head-up display dat extra informatie op de voorruit projecteert. De optionele Audi smartphone interface integreert de vertrouwde wereld van uw smartphone in MMI. Met het optionele Audi connect haalt u zelfs 4G-internet en een WiFi-verbinding aan boord.

De Audi A4 Avant is een klasse apart. Hij blinkt uit door de kwaliteit van zijn uitrusting en de vele keuzemogelijkheden. Het interieur is in elk detail doordacht, van de royale ruimte voor alle inzittenden tot aan de indrukwekkende bagageruimte. Optioneel met sensorgestuurde achterklepontgrendeling: een voetbeweging is voldoende om snel en eenvoudig in te laden zonder sleutel te zoeken. Laat u inspireren door de vele highlights.

Voor een Audi A4 Avant die in 2016 zijn kenteken heeft gekregen geldt nog steeds slechts 21% fiscale bijtelling voor privégebruik van een auto van de zaak.

Configureer uw A4 Avant 563x317_AA4_A_151007.jpg

Kies de motor van uw keuze en stel uw eigen Audi A4 Avant samen.