A4 Avant g-tron > A4 > Home > Audi Nederland
A4 Avant g-tron

A4 Avant g-tron

Een dynamische allrounder op aardgas:
Audi A4 Avant g-tron.

Gemiddeld brandstofverbruik*: CNG 4,1-3,9 kg/100 km
Gemiddelde CO₂-emissie*: CNG 113-105 g/km

Dankzij zijn dynamische karakter en de praktische kenmerken van een stationcar is de Audi A4 Avant g-tron veelzijdig inzetbaar. Hij is ideaal voor het gezin en alle zakelijke ritten. Daarbij rijdt u dag in, dag uit met een betrouwbare alternatieve brandstof: aardgas.

Gas geven moderne stijl

De Audi A4 Avant g-tron rijdt op aardgas, aan de pomp vaak CNG geheten. Dat staat voor Compressed Natural Gas. Dit kunt u op heel veel plaatsen in Nederland en de rest van Europa tanken. In de dagelijkse praktijk hoeft u er alleen aan te denken om de juiste pomp te kiezen, want voor de rest komt de Audi A4 Avant met g-tron-motor overeen met de versies met andere motoren.

Hieronder ziet u de aandrijflijn van de Audi A4 Avant g-tron. De CNG-tanks zijn ruimtebesparend onder de kofferbakvloer aangebracht. U profiteert dus nog steeds van de grote binnenruimte die een A4 Avant heeft.

De aandrijving van de Audi A4 Avant g-tron
Meer over de aandrijflijn

Een bijzonder vlotte auto

De Audi A4 Avant g-tron weet wat sportiviteit is. Met zijn 125 kW/170 pk en 270 Nm sterke 2.0 TFSI-motor versnelt u in 8,4 seconden van 0 naar 100 km/h. Die sprintwaarde geeft extra zekerheid tijdens inhalen en de motorinhoud, het vermogen en koppel zorgen voor rust op de snelweg.

2,0-liter TFSI-motor

Een krachtige uitstraling

Kijkend naar de Audi A4 Avant g-tron kunt u er niet omheen: het totaalplaatje klopt. Vlotte, elegante lijnen, duidelijk herkenbaar als een Audi en dus ook een strak ontwerp om te zien. Helemaal in balans. Aan de voorkant natuurlijk de bekende singleframe-grille, hier in een brede en lage uitvoering. Achter een diffusoraankleding van de bumper met daarin opgenomen de uitlaatmonden. De spoiler bovenaan de achterklep is een sportieve touch. Aan de hand van een specifieke uitvoering zoals sport of design, pakketten zoals S line exterieur en optionele velgen is het interieur volledig naar wens aan te kleden.

De Audi A4 Avant g-tron van opzij
Daarom rijdt u Avant
Het interieurconcept van de Audi A4 Avant is heel doordacht, van de royale ruimte voor alle inzittenden tot aan de indrukwekkende bagageruimte. Met neergeklapte achterbankleuning kan er 1.415 liter aan spullen mee. Optioneel is er de achterklepontgrendeling met virtual pedal. Een voetbeweging onder de bumper is dan voldoende, zodat u snel en eenvoudig kunt inladen zonder naar de sleutel te zoeken. Dankzij de uitmuntende interieurafwerking en hightech kenmerken geniet u in de Audi A4 Avant g-tron van een indrukwekkende ambiance.

Optimaal geïnformeerd

Recht voor u op het instrumentenpaneel ziet u niet alleen de toerenteller en snelheidsmeter, maar ook aparte brandstofmeters voor CNG en benzine. Het informatieve bestuurdersinformatiesysteem tussen de tellers is 7 inch groot en toont alle boordcomputerwaarden en andere gegevens (zoals van het navigatiesysteem) in kleur.

Instrumentarium Audi A4 Avant g-tron
Meer over bediening en infotainment

Frontansicht A3 Sportback g-tron