S3 Cabriolet > A3 > Home > Audi Nederland
 A3 Sportback 2019

S3 Cabriolet

Vanaf: € 72.035,00

Geniet van de vrijheid.
De Audi S3 Cabriolet.

Ontsnap met de Audi S3 Cabriolet aan uw dagelijkse beslommeringen en geniet van autorijden in de open lucht. Ook met gesloten dak beleeft u dankzij de 221 kW (300 pk) sterke tweeliter TFSI-motor (gemiddeld brandstofverbruik: 7,3–7,1 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie: 165–162 g/km) een dynamische rijstijl.

Alle foto's downloaden.
00:00 | 00:00
  • Met dit markante front maakt u een sterke indruk in de spiegels van uw voorligger.

  • De optionele Audi Matrix LED-koplampen zijn een fraai staaltje design met innovatieve techniek.

  • Vier verchroomde uitlaatsierstukken vormen het sportieve slotakkoord van de Audi S3 Cabriolet.

  • Dak open en rijden maar: geniet in de Audi S3 Cabriolet van de natuur.

  • De optioneel leverbare rood gespoten remzadels benadrukken de sportieve uitstraling van de Audi S3 Cabriolet.

  • De grote luchtinlaten in de voorzijde verwijzen naar de krachtige motor van de Audi S3 Cabriolet.

  • De instaplijsten met aluminium en S-logo zijn standaard in de Audi S3 Cabriolet.

  • In de Audi S3 Cabriolet is het multifunctionele sportstuurwiel standaard en de Audi virtual cockpit optioneel.

  • Een 680-watt versterker, twaalf luidsprekers en twee basboxen verwennen u met een unieke geluidsbeleving.

Een kwestie van seconden

Een druk op de knop en slechts tien seconden later is de volautomatisch bediende kap van de Audi S3 Cabriolet volledig geopend. Openen en sluiten kan ook onder het rijden met een snelheid tot 50 km/h. Op hogere snelheid vermindert u met het optionele elektrisch bedienbare windschot de luchtwervelingen in het interieur. Als alternatief voor het volledig automatisch cabrioletdak is er de akoestische variant met dikkere isolatielaag. Daardoor wordt het toch al lage geruisniveau binnenin nog verder verlaagd.

Exterieurdesign

Voel de sportiviteit

Profiteer van het standaard sportonderstel waarmee uw Audi S3 Cabriolet aan de weg kleeft. De eveneens standaard elektromechanische progressieve besturing draagt aan het rijcomfort bij. Met name in de stad en tijdens manoeuvreren hoeft u minder aan het stuur te draaien. In krappe bochten voelt u dat de Audi S3 Cabriolet nog wendbaarder is.

Rijdynamiek

Volg uw eigen smaak

Bovenop de vele standaard features en technologieën bieden wij u de mogelijkheid om het interieur van uw Audi S3 Cabriolet met speciale uitrusting te personaliseren. Met het pakket ‘Audi design selection expressrood’ krijgen veel elementen een kleuraccent, waaronder de ventilatieroosters in het dashboard, de voetmatten en delen van de sportstoelen.

Interieurdesign

Overzichtelijk

De cockpit in de Audi S3 Cabriolet is uw commandocentrale. Intelligente technologieën voorzien u van belangrijke informatie. Bij MMI navigatie plus met MMI touch, de topversie van de infotainmentsystemen, is een touchpad in de centrale bedieningsknop verwerkt. Dit aanraakvlak herkent zelfs uw handschrift. De optionele Audi virtual cockpit toont overzichtelijke alle informatie. Vanaf het standaard multifunctionele stuurwiel heeft u eenvoudig toegang tot alle instellingen.

Bediening en infotainment
Meer over bediening en infotainment

Dat geeft vertrouwen

Door het grote aanbod aan assistentiesystemen voor de bestuurder is stad en land doorkruisen in de Audi S3 Cabriolet nog veiliger. Audi side assist waarschuwt met een led voor voertuigen in de dode hoek. Audi active lane assist helpt vanaf 65 km/h om de auto binnen de lijntjes te houden. De techniek doet dit met subtiele correcties. Zelfs gele strepen op het asfalt bij wegwerkzaamheden worden herkend. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent, surroundweergave van obstakels en een achteruitrijcamera.