Ervaar zelf wat vooruitgang is.

De nieuwe Audi A3 Sportback

Bezoekt u met een smartphone of tablet deze pagina? Klik dan eerst op de startknop en daarna rechtsonder naast de auto op de AR-knop. Vervolgens ziet u de nieuwe A3 Sportback met behulp van augmented reality.

Audi QR-code

Dit werkt het beste met smartphone of tablet

Zit u nu achter een laptop of pc? Dan raden wij u aan om deze AR-pagina met een smartphone of tablet te proberen. Scan de QR-code en bekijk de nieuwe Audi A3 Sportback met behulp van augmented reality. Vereisten: iPhone 6s of nieuwer of iPad 5 of nieuwer met minimaal iOS 12. Voor Android-apparaten is minimaal nodig: Android 8.0 met ARCore-1.9-ondersteuning.

Hou rekening met andermans privacy! Als u met deze AR-toepassing foto’s maakt, screenshots of andere afbeeldingen, zorg er dan voor dat u geen rechten van anderen overtreedt. Te denken valt aan persoonlijke rechten, handelsmerken, ontwerprechten en auteursrechten. Zet niemand zonder toestemming op de foto. Ook voor het tonen van producten, tekeningen, afbeeldingen, merken en logo’s kunnen juridische beperkingen gelden. Door deze AR-toepassing te gebruiken gaat u akkoord met deze gebruiksvoorwaarden, dat wil zeggen u houdt rekening met geldende wetgeving en de rechten van derden. AUDI AG is niet juridisch of financieel aansprakelijk voor claims van derden.