1300x551_e-tron-hollandse-wind.jpg

Eneco HollandseWind®

Windenergie is schoon en onuitputtelijk, er is genoeg wind voor ons allemaal! De 100% groene windstroom van Eneco HollandseWind® (van enkel Nederlandse windparken) maakt elektrisch rijden echt CO2-neutraal en gebruiksvriendelijk.
Koopt u een Audi A3 Sportback e-tron, dan krijgt u daar gratis* voor 500 km Eneco HollandseWind® bij en rijdt u dus op 100% groene stroom. Waar u ook laadt!
* Lees de voorwaarden in de product- en prijsspecificatie in de brochure.

Eneco ThuisLaden

Smart Home Laadpunt Of u nu particulier laadt of zakelijk, grote kans dat u vooral thuis uw auto laadt. Vertrouw op de complete dienstverlening van het Smart Home Laadpunt van Eneco - van professionele installatie tot en met zorgeloos laden.

Bent u leaserijder en wilt u thuis gaan laden? Geen probleem, Eneco verrekent de kosten met uw werkgever of leasemaatschappij. Wilt u een thuislaadpunt, dan moet u een eigen parkeerplek hebben. Bent u lid van een VvE of huurt u een woning met parkeergelegenheid? Vraag dan eerst toestemming om een laadpunt te plaatsen. Geen eigen parkeerplaats? Vraag bij de gemeente een openbaar laadpunt aan of een verlengde private aansluiting (het laadpunt staat dan in de openbare ruimte maar wordt aangesloten op uw eigen meterkast). Kan dit allemaal niet, dan kunt u ook een Smart Office Laadpunt aanvragen (zie verderop in de brochure).

U ontvangt een laadpas waarmee u uw auto altijd werkelijk duurzaam laadt bij alle openbare laadpunten in Nederland en België met EnecoHollandseWind®. Bij het Smart Home laadpunt is deze laadpas zelfs gratis. Neemt u geen Smart Home laadpunt dan is de laadpas het eerste jaar gratis.
Eneco ThuisLaden biedt u: • Werkelijk duurzaam rijden dankzij EnecoHollandseWind®.
• A-merk laadproduct.
• Concurrerend laadtarief.
• Installatiecheck door de aannemer.
• Uitstekende administratieve afhandeling van de laadtransacties.
• Inzicht in uw actuele laadgegevens via MijnLaden.
• Betrouwbare partner.
• Aantrekkelijke kortingen op overige producten en diensten van Eneco. Bijvoorbeeld, zonnepanelen, HollandseWind®, ecogas, etc.
• MijnLaden-app, waarmee u laadpunten in de buurt vindt, hierheen navigeert en de beschikbaarheid van de laadpunten kunt zien.