Audi A1 met 20% bijtelling

The next big Audi

Audi A1 en bijtelling

De Audi A1 is in hoge mate te personaliseren. Eén ding kunt u niet veranderen: zijn gunstige verbruik en lage uitstoot. Daardoor beloont de overheid u met een lage bijtelling voor privégebruik.

De Audi A1 biedt premium kwaliteit tot in elk detail. Veel items zijn naar eigen smaak aan te passen. De carrosseriekleur, tint van de dakbogen, buitenspiegelbehuizingen, velgen en omlijstingen van de ventilatieroosters: zeg het maar hoe u ze wilt hebben.

Met MMI navigatie plus beschik u over harddisk-navigatie en 20 GB opslagruimte voor uw eigen muziek. Uw iPod, iPhone of USB-stick aansluiten, navigeren met behulp van Google Earth en een eigen WiFi-verbinding: het behoort allemaal tot de mogelijkheden (afhankelijk van de gekozen uitrusting).

Ook over de rijprestaties is er niets te klagen. U heeft keuze uit een benzinemotor met 110 kW (150 pk) en diesels met 66 kW (90 pk) en 85 kW (116 pk), handgeschakelde versnellingsbakken en de razendsnel schakelende 7-traps S tronic.

Voor een Audi A1 die in 2016 zijn kenteken heeft gekregen geldt nog steeds slechts 21% fiscale bijtelling voor privégebruik van een auto van de zaak.

Configureer nu uw A1 320x160__0039_AA1_141011.jpg

Kies de motor van uw keuze en stel uw eigen Audi A1 samen.