Audi A1 Sportback met 20% bijtelling

Groot in ieder detail

Audi A1 Sportback en bijtelling

De Audi A1 Sportback is in hoge mate te personaliseren. Eén ding kun je niet veranderen: zijn gunstige verbruik en lage uitstoot. Daardoor beloont de overheid jou met een lage bijtelling voor privégebruik.

De Audi A1 Sportback biedt premium kwaliteit tot in elk detail. Veel items zijn naar eigen smaak aan te passen. De carrosseriekleur, tint van het dak, buitenspiegelbehuizingen, velgen en omlijstingen van de ventilatieroosters: zeg het maar hoe je ze wilt hebben.

Met MMI navigatie plus beschik je over harddisk-navigatie en 20 GB opslagruimte voor je eigen muziek. Je iPod, iPhone of USB-stick aansluiten, navigeren met behulp van Google Earth en een eigen WiFi-verbinding: het behoort allemaal tot de mogelijkheden (afhankelijk van de gekozen uitrusting).

Ook over de rijprestaties is er niets te klagen. Je hebt keuze uit een benzinemotor met 110 kW (150 pk) en diesels met 66 kW (90 pk) en 85 kW (116 pk), handgeschakelde versnellingsbakken en de razendsnel schakelende 7-traps S tronic.

Voor een Audi A1 Sportback die in 2016 zijn kenteken heeft gekregen geldt nog steeds slechts 21% fiscale bijtelling voor privégebruik van een auto van de zaak.

Configureer uw A1 Sportback 320x160__0019_AA1_SB_141005.jpg

Kies de motor van uw keuze en stel uw eigen Audi A1 Sportback samen.