Virtual cockpit > Home > Audi Nederland

Media

  • 1400x438_virtual-cockpit.jpg
1400x438_virtual-cockpit.jpg

Audi virtual cockpit

De Audi virtual cockpit is buitengewoon overzichtelijk. Dit volledig digitale instrumentenpaneel levert de bestuurder alle informatie die nodig is tijdens autorijden.

De Audi virtual cockpit vervangt in zijn eentje het uit andere Audi's bekende centrale MMI-scherm en het gebruikelijke instrumentenpaneel. Alle functies en diensten verschijnen in de vorm van heldere, plastisch ogende grafische informatie en met gedetailleerde effecten op het scherm. De bestuurder heeft de keuze uit twee weergaven: een klassieke presentatie en de infotainment mode.

De weergavevorm verschilt van de gekozen instelling. In de klassieke vorm domineren een ronde snelheidsmeter en toerenteller het beeld. In de infotainment mode is een prominente plek ingeruimd voor aanvullende functies zoals navigatie, telefoon, Audi connect of media. De buitentemperatuur, klok, kilometerstanden en waarschuwings- en controlelampjes hebben in beide modi een vaste plek onderin het scherm.

Meer innovatie

Audi assistentiesystemen 563x317-parkeerassistent.jpg

Deze moderne assistentiesystemen dragen bij aan het comfort, helpen de auto onder controle te houden, gemakkelijk in te parkeren, brandstof te besparen of een aanrijding te voorkomen.

Audi connect Audi_connect_Grafik_320x160_new.jpg

Met Audi connect bent u via de in de auto geïntegreerde datamodule verbonden met de rest van de wereld.
Zo hebt u altijd toegang tot online informatie zoals bijvoorbeeld het weer, nieuws, verkeersinformatie, actueel beeldmateriaal van Google Earth™ en Google Street View™* en de Audi music stream.

Audi connect instellen 563x317-Audi-video.jpg

Praktische handleidingen op video en als download met daarin alle informatie die u nodig heeft om optimaal gebruik te kunnen maken van Audi connect.