1300x551_QU_DV_10023.jpg

USB-console in uw Audi

Geniet onderweg van uw favoriete muziek door heel eenvoudig een usb-stick of mp3-speler op de usb-console aan te sluiten. Dit kan in de Audi A3, Audi A4 Cabriolet en Audi TT.

De usb-voorbereiding zit in het dashboardkastje. De usb-console, cd-wisselaar en iPod-voorbereiding zijn niet tegelijkertijd te gebruiken, omdat ze alle drie dezelfde aansluiting op de radio of het navigatiesysteem gebruiken. Usb-sticks zijn direct op de usb-poort aan te sluiten. Voor gebruik van mp3-spelers is een usb-kabel nodig.

De muziek op de usb-stick/mp3-speler is te selecteren via de radio of met de bedieningsknoppen op het optionele multifunctionele lederen stuurwiel. Dit werkt alsof het om de cd-wisselaar gaat. In plaats van 6 cd's toont het systeem maximaal 6 mappen, die als cd's op het scherm verschijnen. De muziektracks zijn via de autoluidsprekers te beluisteren. Extra details, bijvoorbeeld over de titel van een nummer of wie de artiest is, worden niet getoond.

Ondersteunde spelers en bestanden

De usb-voorbereiding ondersteunt de bestandsformaten mp3, wma, wav en ogg vorbis. Bepaalde opslagmedia en mp3-spelers zijn vooraf door AUDI AG getest op compatibiliteit. Een overzicht staat in de gebruikershandleiding. Een probleemloze werking is dan gegarandeerd. Staat uw speler of stick er niet bij? Let er dan in elk geval op dat deze is voorzien van het usb-certificaat "Certified USB™" of "Certified High Speed USB™".
Uw Audi dealer weet raad 320x110_Serviceberater_Kundin_Counter_1.jpg

De officiële Audi dealer is de beste vraagbaak voor alles wat met uw Audi te maken heeft. Dus ook voor vragen over het gebruik van USB in de auto.