1300x551_AOZ_Q3_10020.jpg

Prettig en veiliger telefoneren

Met de geïntegreerde handsfree-installatie kunnen uw handen aan het stuur blijven en dat is wel zo veilig. Met adapters op maat zijn veel toestellen die op de zakelijke markt populair zijn eenvoudig aan uw Audi te koppelen.

De Bluetooth telefoonvoorbereiding is een universeel systeem. Inbegrepen zijn een handsfreefunctie, een Bluetooth-aansluiting, een buitenantenne en een oplader. Via een toestelspecifieke adapter koppelt u uw telefoon aan dit systeem. Deze adapters zijn bij elke Audi dealer te bestellen.

Handsfree telefoneren is gemakkelijk te activeren door op de grote spraakknop van de adapter te drukken. In een Audi met multifunctioneel stuurwiel werkt dit ook met de bedieningsknoppen op het stuur. Op het scherm van MMI en/of het bestuurdersinformatiesysteem zijn de telefoonnummers te zien.

Update voor de Bluetooth-aansluiting in combinatie met MMI radio/MMI navigatie Zorg ervoor dat de software van de MMI radio/MMI navigatie is bijgewerkt. Dan weet u zeker dat ook de nieuwste toestellen en de meest recente softwareversies van mobiele besturingssystemen volledig compatibel zijn met uw auto. U kunt de update zelf installeren. Update voor telefoonvoorbereiding in combinatie met MMI radio

Goed om te weten: de software-update voor de Bluetooth-aansluiting (of Audi connect) in combinatie met MMI radio/MMI navigatie is er alleen voor de Audi A1, A6, A7, Q3, TT en R8 vanaf modeljaar 2015 (productiemaand juni 2014 of later).

Adapter nodig? Naar de dealer! 320x110_Serviceberater_Kundin_Counter_1.jpg

Er zijn veel telefoons en dus ook adapters. Bovendien heeft Audi door de jaren heen verschillende universele telefoonvoorbereidingen gebruikt. Geen nood, de Audi dealer weet raad.