1300x551_AA3_D_10990.jpg

Is de iPod-voorbereiding ook leverbaar als dealeraccessoire voor montage achteraf?

Ja, in veel modellen van Audi die zijn voorzien van een af fabriek ingebouwde originele Audi radio is de iPod-voorbereiding achteraf te monteren. Vraag uw Audi dealer in combinatie met welke radio's of navigatiesystemen dit mogelijk is.

Hoe verloopt de nummering bij meer dan 99 titels?

Net zoals bij de cd-wisselaar worden de liedjes genummerd als Track 01, Track 02, en zo verder. Het radioscherm toont maximaal twee cijfers. Dit betekent dat na Track 99 van een afspeellijst van de rest van de nummers alleen de laatste twee cijfers worden getoond. Muziekstuk 201 verschijnt dus als Track 01 in beeld en nummer 1037 wordt Track 37.

Zijn een iPod en cd-wisselaar tegelijkertijd te gebruiken?

Nee, dat gaat niet. De iPod-voorbereiding wordt aangesloten op de cd-wisselaarregeling van de radio. De radio herkent de iPod daarom als cd-wisselaar, wat gelijktijdig gebruik van beide uitsluit.

Wanneer mag de iPod worden losgekoppeld?

Om foutmeldingen te voorkomen is het aan te raden om de iPod alleen met uitgeschakelde radio uit de adapter te halen.

Wordt de iPod in de auto opgeladen?

Ja, maar alleen met ingeschakelde radio. Dan krijgt de iPod stroom via de adapterkabel. Met uitgeschakelde radio is dat niet het geval.

Toont de auto ook aanvullende informatie die op de iPod staat?

Nee, zaken als artiest, tracknaam, album en genre worden niet verwerkt en daarom ook niet getoond. De iPod-voorbereiding is geschakeld via de regeling voor de cd-wisselaar. Verder dan CD1-CD6 en Track 1-99 gaat het scherm niet.